Minkä kanssa kuuluu syödä tortelloneja? Siis noita pastamöykkyjä, sisällä esim sieniä tai pinaattia.
Kommentit (19)
Jos siinä on pastaa ja sieniä tms täytettä niin mihin se jonkun lisäkkeen tarvis?
Pinaattitäytteisten kanssa syön tonnikala- tai kylmäsavulohikastiketta
(Purkki tonnikalaa tai pieni paketti kylmäsavulohta paloiteltuna, purkki ranskankermaa, pari valkosipulinkynttä ja sitruunanmehua kuu-mennetaan).
Yleensä ihan peston kanssa syön. Urheilevalle teinille ne maistuu lihapullakastikkeen kanssa.
Minäkin vaan keitän ja syön sellaisenaan.
Niitä syödään yleensä ihan sellaisenaan. Ehkä joku liemi tai kastike voi olla.
Tomaattista salsaa ja raejuustoa kaveriksi. Hyvää on.
Napostelen sellaisenaan (lämmittämättä)
Joskus lämmitänkin esim uunissa juustoraasteen peittämänä!
Keitän ja syön ateriaksi. Tuoresalaattia voi olla seuraksi ja juomana vichy. Jäliruuaksi kuppi kahvia.
Aivanko vakavissaan kysyt? Lusikalla tai haarukalla;)
Voithan viereen ottaa leipää tai alkuun salaattia. Miksi pitää kysyä tällä palstalla moista?
Vierailija kirjoitti:
Ihan semmoisenaan tai lisäksi vähän ketsuppia. Pestoa lisäksi riippuen siitä, natsaako se täytteeseen. Mitäpä sitä liikoja kikkailemaan, monesti se yksinkertaisin vaihtoehto on paras.
Älä laita ketsuppia tortellineihin mun italialainen mummo nousee haudastaan kostamaan sulle :D
Parhaat tavat tehdä tortelloneja:
Tortelloni al brodo eli lihaliemessä tai kanaliemessä keitetyt tortellinit lusikoidaan liemineen
Tortelloni al burro e salvia, sulatetaan voita ja sekoitetaan salvian lehtiä tortellonit pyöritellään siinä.
Tortelloni al ragu eli pitkään haudutetun jauhelihakastikkeen kanssa
Tortelloni alla crema e salame kuullotat pannulla valkosipulia ja pieneksi kuutioitua italialaista salamia. Heität päälle tilkan valkoviiniä ja annat kiehahtaa lisäks pikku splash kermaa ja tortellonit sekaan.
Joku kastike tai loraus (oliivi)öljyä ja vaikka parmesania ja mustapippuria, 5 minuutin arkiruoka. Tai sitten joku tuhdimpi kastike ja päälle ja uunivuokaan, kypsyy pidempään.
Muistan historiasta, että torteliineja oli salaatissa viinirypäleiden ja avokadon kanssa, silloin hyvää, nyt en olisi enää niin varma.
Eli se on pastaa ja kukin syö kuin haluaa. Kunhan ei keitä yli.
Vierailija kirjoitti:
Napostelen sellaisenaan (lämmittämättä)
Joskus lämmitänkin esim uunissa juustoraasteen peittämänä!
Syöt raakaa taikinaa?
Vierailija kirjoitti:
Keitän ja syön ateriaksi. Tuoresalaattia voi olla seuraksi ja juomana vichy. Jäliruuaksi kuppi kahvia.
Miten syödään jotakin ateriaksi.
Tölkistä tomaattikastiketta kaveriksi. Nopea pikaruoka.
Vierailija kirjoitti:
Jos siinä on pastaa ja sieniä tms täytettä niin mihin se jonkun lisäkkeen tarvis?
Itsetehdyssä lihaliemessä ja päälle raastettua parmesaania. En niin "lisäkkeistä" tiedä, mutta kuiviltaan ilman lientä en ole koskaan syönyt enkä aiokaan syödä.
Sekoitan pastakastikkeen joukkoon, mozzarellaa päälle ja uuniin.
Ihan semmoisenaan tai lisäksi vähän ketsuppia. Pestoa lisäksi riippuen siitä, natsaako se täytteeseen. Mitäpä sitä liikoja kikkailemaan, monesti se yksinkertaisin vaihtoehto on paras.