Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Säästääkö sähköä, jos tekee ison määrän ruokaa ja myöhemmin lämmittää annoksia mikrossa?

Vierailija
16.10.2022 |

Voiko sillä säästää energiaa vai onko parempi tehdä joka kerta uusi ruoka?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
16.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Säästää, varsinkin uuniruuissa.

Vierailija
2/6 |
16.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä! Meillä on aina tehty noin, senverran tehdään, että tulee syödyksi pakastamatta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
16.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pataruoissa maku pysyy uudelleen lämmittäessäkin.

Vierailija
4/6 |
16.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Helposti kerralla tuleekin paljon, jos käyttää vaikka tomaattimurskapaketin tai kermapurkillisen kokonaisena ruokaa laittaessa.

Vierailija
5/6 |
16.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riisi ei vain säily pitkään keitettynä.

Vierailija
6/6 |
17.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Säästää myös aikaa. Voi tehdä ison annoksen kastiketta niin, että lämmittää sen samassa astiassa kuin keittää perunat/riisin/pastan/jonkun muun lisäkkeen. Jos on vain yksi kastikeannos, voi käyttää keittämistä kestäviä pakastepusseja ja isommille annoksille kastike kulhoon kattilan päälle. Siinä se kuumenee samalla kun alla oleva lisäke kypsyy.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme viisi yksi