Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

siman rusinat ei vaan nouse?

Vierailija
02.05.2010 |

mikä vikana?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
02.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos täysin hapoton ja makea on hiiva laitettu liian kuumaan

Vierailija
2/11 |
02.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja se on todellakin täysin hiilihapoton ja makea.

onko se nyt juomakelvotonta? ...jos sitä nyt ylipäätään joku haluaisi juoda:DDD

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
02.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei niistä mitään voi päätellä

Vierailija
4/11 |
02.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja se on todellakin täysin hiilihapoton ja makea.

onko se nyt juomakelvotonta? ...jos sitä nyt ylipäätään joku haluaisi juoda:DDD


Ja simanhan täytyykin olla makeaa - Huom! sokerin määrä mitä siihen kaadetaan!

Jos se on muuten hyvänmakuista, niin eikun juomaan! =D

Vierailija
5/11 |
02.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja se on todellakin täysin hiilihapoton ja makea.

onko se nyt juomakelvotonta? ...jos sitä nyt ylipäätään joku haluaisi juoda:DDD

hiilihapoton sima oo ollenkaan pahaa. Mullakin tuli tänä vuonna aika vähähiilihappoista. Ei se pilalla ole, antakaa mennä vaan! Ens vuonna sitten paremmalla onnella ja kokemuksella.

Vierailija
6/11 |
02.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

hiilihapon muodostumisen. Eli ap:n tapauksessa hiiva on tosiaan laitettu liian kuumaan nesteeseen. Käymätön sima voi aiheuttaa vatsavaivoja, ei sen vaarallisempaa. Itse en kyllä joisi juuri tuon takia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
02.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

taidan kaataa viemäriin kaikki pullot.



tuumailinkin tekovaiheessa,että olikohan neste liian kuumaa.... ja oli se:)



-ap

Vierailija
8/11 |
02.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

menetetty.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
02.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein 4 litraa simaa - annoin osan käydä huoneenlämmössä pari päivää ennenku siirsin jääkaappiin. Toisen erän pullotin vuorokauden päästä ja laitoin kylmään. Kauemmin huoneenlämmössä ollut oli tosi hapokasta ja hyvää. Nopeammin kylmään siirretty taas laimeaa.. Otin laimean takaisin huoneenlämpöön oleutumaan - katsotaan paraneeko tilanne... Eli liian kuumassa nesteessä ei nyt syy, jossain muussa.

Vierailija
10/11 |
02.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta annoin käydä 0,5vrk pidempään. eli huoneenlämmössä kävi 1,5vrk,jonka jälkeen pullotin ja laitoin jääkaappiin.



viime vuonna oli muuten sama juttu,oli ihan hapotonta??



-ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
02.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eihän se mitenkään myrkyllistä ole, hyvänen aika!