Iltalehti: Ihon hoitoon on yksi ylivoimainen keino - ihotautilääkäri kertoo nyt sen
https://www.iltalehti.fi/kauneus/a/70702c7c-ef61-4791-829d-62b1e07c9cd4
Maksullinen juttu. Voisiko joku kertoa?
Kommentit (34)
Vierailija kirjoitti:
Auringolta suojautuminen.
Onks tää varma tieto että jutussa lukee niin?
Älä syö suklaata tai juustoja. Rasvainen ruoka aiheuttaa finnejä. Pese iho aamuin illoin saippualla. Likaiseen ihoon tulee näppyjä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Auringolta suojautuminen.
Onks tää varma tieto että jutussa lukee niin?
Ei ole, vaan valistunut arvaus.
Vierailija kirjoitti:
Älä syö suklaata tai juustoja. Rasvainen ruoka aiheuttaa finnejä. Pese iho aamuin illoin saippualla. Likaiseen ihoon tulee näppyjä.
Rasvainen ruoka ei aiheuta finnejä, vaan sokeri, joka aiheuttaa tulehdusta. Olen syönyt rasvaista ruokaa 20 vuotta, ja iho on pysynyt sen jälkeen näpyttömänä. Finnejä tulee vain, jos syön leipää(tärkkelystä=sokeria) tai sokerisuklaata, ei koskaan tummasta suklaasta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Älä syö suklaata tai juustoja. Rasvainen ruoka aiheuttaa finnejä. Pese iho aamuin illoin saippualla. Likaiseen ihoon tulee näppyjä.
Rasvainen ruoka ei aiheuta finnejä, vaan sokeri, joka aiheuttaa tulehdusta. Olen syönyt rasvaista ruokaa 20 vuotta, ja iho on pysynyt sen jälkeen näpyttömänä. Finnejä tulee vain, jos syön leipää(tärkkelystä=sokeria) tai sokerisuklaata, ei koskaan tummasta suklaasta.
Ja sinähän sen tiedät kaikkien puolesta. Sinun kokemuksesi täytyy tietysti olla kaikkien muidenkin. Joopa joo.
Mulla tuli nuorempana nimenomaan suklaasta (myös tummasta) ja juustosta finnejä. Ei muusta sokerista eikä muusta rasvasta. Pystyin syömään leivonnaisia, muita karkkeja, paistettua ruokaa, roskaruokaa, sipsejä paljonkin eikä iho reagoinut mitenkään. Mutta pari palaa suklaata tai pieni siivu juustokakkua, niin iho kukki.
Nyt vanhempana tuota ongelmaa ei enää ole. Muutos tapahtui jossain 47. tai 48. ikävuoden paikkeilla.
-eri
Mulla ei tule suklaasta tai juustosta finnejä. Syön molempia ihan liikaa, mutta finnejä ne ei minulle aiheuta. Ei näissä ihoasioissa(kaan) voi yleistää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Älä syö suklaata tai juustoja. Rasvainen ruoka aiheuttaa finnejä. Pese iho aamuin illoin saippualla. Likaiseen ihoon tulee näppyjä.
Rasvainen ruoka ei aiheuta finnejä, vaan sokeri, joka aiheuttaa tulehdusta. Olen syönyt rasvaista ruokaa 20 vuotta, ja iho on pysynyt sen jälkeen näpyttömänä. Finnejä tulee vain, jos syön leipää(tärkkelystä=sokeria) tai sokerisuklaata, ei koskaan tummasta suklaasta.
Ja sinähän sen tiedät kaikkien puolesta. Sinun kokemuksesi täytyy tietysti olla kaikkien muidenkin. Joopa joo.
Mulla tuli nuorempana nimenomaan suklaasta (myös tummasta) ja juustosta finnejä. Ei muusta sokerista eikä muusta rasvasta. Pystyin syömään leivonnaisia, muita karkkeja, paistettua ruokaa, roskaruokaa, sipsejä paljonkin eikä iho reagoinut mitenkään. Mutta pari palaa suklaata tai pieni siivu juustokakkua, niin iho kukki.
Nyt vanhempana tuota ongelmaa ei enää ole. Muutos tapahtui jossain 47. tai 48. ikävuoden paikkeilla.
-eri
Ja minäkin kerroin vain oman kokemukseni, kuten voit todeta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Älä syö suklaata tai juustoja. Rasvainen ruoka aiheuttaa finnejä. Pese iho aamuin illoin saippualla. Likaiseen ihoon tulee näppyjä.
Rasvainen ruoka ei aiheuta finnejä, vaan sokeri, joka aiheuttaa tulehdusta. Olen syönyt rasvaista ruokaa 20 vuotta, ja iho on pysynyt sen jälkeen näpyttömänä. Finnejä tulee vain, jos syön leipää(tärkkelystä=sokeria) tai sokerisuklaata, ei koskaan tummasta suklaasta.
Kyllä minulla juusto, suklaa ja lehmän maito saa ihon ja aknen kukkimaan. Yhden päivän kestää syödä. Useamman jälkeen pakko pitää taukoa viikko, että iho puhdistuu.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Älä syö suklaata tai juustoja. Rasvainen ruoka aiheuttaa finnejä. Pese iho aamuin illoin saippualla. Likaiseen ihoon tulee näppyjä.
Rasvainen ruoka ei aiheuta finnejä, vaan sokeri, joka aiheuttaa tulehdusta. Olen syönyt rasvaista ruokaa 20 vuotta, ja iho on pysynyt sen jälkeen näpyttömänä. Finnejä tulee vain, jos syön leipää(tärkkelystä=sokeria) tai sokerisuklaata, ei koskaan tummasta suklaasta.
Ja sinähän sen tiedät kaikkien puolesta. Sinun kokemuksesi täytyy tietysti olla kaikkien muidenkin. Joopa joo.
Mulla tuli nuorempana nimenomaan suklaasta (myös tummasta) ja juustosta finnejä. Ei muusta sokerista eikä muusta rasvasta. Pystyin syömään leivonnaisia, muita karkkeja, paistettua ruokaa, roskaruokaa, sipsejä paljonkin eikä iho reagoinut mitenkään. Mutta pari palaa suklaata tai pieni siivu juustokakkua, niin iho kukki.
Nyt vanhempana tuota ongelmaa ei enää ole. Muutos tapahtui jossain 47. tai 48. ikävuoden paikkeilla.
-eri
Söit siis sokeritonta suklaata?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Älä syö suklaata tai juustoja. Rasvainen ruoka aiheuttaa finnejä. Pese iho aamuin illoin saippualla. Likaiseen ihoon tulee näppyjä.
Rasvainen ruoka ei aiheuta finnejä, vaan sokeri, joka aiheuttaa tulehdusta. Olen syönyt rasvaista ruokaa 20 vuotta, ja iho on pysynyt sen jälkeen näpyttömänä. Finnejä tulee vain, jos syön leipää(tärkkelystä=sokeria) tai sokerisuklaata, ei koskaan tummasta suklaasta.
Kyllä minulla juusto, suklaa ja lehmän maito saa ihon ja aknen kukkimaan. Yhden päivän kestää syödä. Useamman jälkeen pakko pitää taukoa viikko, että iho puhdistuu.
Mulla oli ruokavalio ilman sokeria ilman maitotuotteita ja lihaa rasvoineen, kasviksia ja öljyjä ja pähkinöitä. Iho oli todella hyvässä kunnossa. Kuulas ja sileä, ei mitään epäpuhtauksia. Maidossa on hormoneja. Suklaassa on sokeria ja maitoa. Juusto on maitoa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Älä syö suklaata tai juustoja. Rasvainen ruoka aiheuttaa finnejä. Pese iho aamuin illoin saippualla. Likaiseen ihoon tulee näppyjä.
Rasvainen ruoka ei aiheuta finnejä, vaan sokeri, joka aiheuttaa tulehdusta. Olen syönyt rasvaista ruokaa 20 vuotta, ja iho on pysynyt sen jälkeen näpyttömänä. Finnejä tulee vain, jos syön leipää(tärkkelystä=sokeria) tai sokerisuklaata, ei koskaan tummasta suklaasta.
Kyllä minulla juusto, suklaa ja lehmän maito saa ihon ja aknen kukkimaan. Yhden päivän kestää syödä. Useamman jälkeen pakko pitää taukoa viikko, että iho puhdistuu.
Mulla oli ruokavalio ilman sokeria ilman maitotuotteita ja lihaa rasvoineen, kasviksia ja öljyjä ja pähkinöitä. Iho oli todella hyvässä kunnossa. Kuulas ja sileä, ei mitään epäpuhtauksia. Maidossa on hormoneja. Suklaassa on sokeria ja maitoa. Juusto on maitoa.
Siis ilman sokeria, ilman maitotuotteita, mutta sisälsi lihaa rasvoineen, öljyä ja pähkinää sekä kasviksia ja hedelmien sisältämän sokerin. Jyvätuotteet minimissä myös.
Minä en ole syönyt vuosiin mitään. Ravinne menee pegnapin kautta. Silti tulee finnejä
KERTOKAA NYT MITÄ SIINÄ LUKEEE?!?!?! MIKÄ ON SE SALAINEN YLIVOIMAINEN JUTTU?!
Voi miksi kaikki alkoivat puhua omista ruokavalioistaan vaikka pyydettiin kertomaan mikä se jutun ihotautilääkärin keino oli.
Te ette kai ole ihotautilääkäreitä?
Minäkin veikkaan auringolta suojautumista tai korkeakertoimisen aurinkosuojan käyttöä. Kertokaa nyt joku oikea vastaus artikkelista.
Tähän asti kaiken a ja o on ollut puhdistaa iho hyvin ennen nukkumaan menoa.
Vierailija kirjoitti:
Tähän asti kaiken a ja o on ollut puhdistaa iho hyvin ennen nukkumaan menoa.
Anteeksi, mutta ei kysytty sun keinoja vaan tuon jutun asiantuntijan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Älä syö suklaata tai juustoja. Rasvainen ruoka aiheuttaa finnejä. Pese iho aamuin illoin saippualla. Likaiseen ihoon tulee näppyjä.
Rasvainen ruoka ei aiheuta finnejä, vaan sokeri, joka aiheuttaa tulehdusta. Olen syönyt rasvaista ruokaa 20 vuotta, ja iho on pysynyt sen jälkeen näpyttömänä. Finnejä tulee vain, jos syön leipää(tärkkelystä=sokeria) tai sokerisuklaata, ei koskaan tummasta suklaasta.
Ja sinähän sen tiedät kaikkien puolesta. Sinun kokemuksesi täytyy tietysti olla kaikkien muidenkin. Joopa joo.
Mulla tuli nuorempana nimenomaan suklaasta (myös tummasta) ja juustosta finnejä. Ei muusta sokerista eikä muusta rasvasta. Pystyin syömään leivonnaisia, muita karkkeja, paistettua ruokaa, roskaruokaa, sipsejä paljonkin eikä iho reagoinut mitenkään. Mutta pari palaa suklaata tai pieni siivu juustokakkua, niin iho kukki.
Nyt vanhempana tuota ongelmaa ei enää ole. Muutos tapahtui jossain 47. tai 48. ikävuoden paikkeilla.
-eri
Söit siis sokeritonta suklaata?
No en, vaan ihan tavallista suklaata, maitosuklaata ja tummaa. Tosin hyvin harvoin juuri siksi, että iho reagoi. Aina välillä kokeilin ihan testatakseni, että vieläkö finnejä tulee.
Ja muuta sokeripitoista pystyin siis syömään ilman, että tuli finnejä.
Mitenhän paljon alkuasukkailla on ollut finnejä, kun eivät ole saippuaa jatkuvasti hanganneet naamaansa.
Auringolta suojautuminen.