Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Sunnuntai ruoka. Uuniin hautumaan sitten kurkkimaan ikkunoista.
Emma K.
25.09.2022 |
Viikon vanha rotan liotan 2 tuntia etikassa sen jälkeen paloittelen rotan. Mätiä kananmunia jotka haisevat keitän tunnin lehmän virtsassa. Risuja varastossa jotka pilkon keitoksen pohjaliemeen. Pöllön viisaat aivot marinoin erikseen lehmän röyhtäisyssä jonka jälkeen vippaan ne uunipataan. Ovelan ketun hännän sekoitan joukkoon. Hevosen pierulla maustan ruoan ja haudutan 24 tuntia kunnes ruoka on valmis syötäväksi. Lisäksi keitän punajuuria ja käärmeennähkaa ruoan lisäksi.
Kommentit (0)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa