Mitä yleensä syöt aamupalaksi?
Alkaa iänikuinen kaurapuuro marjasopalla vähän tökkiä, joten ideoita kiitos!
Kommentit (15)
Puuroa ja jugurttia arkisin. Viikonloppuisin keittelen/paistan kananmunan,karjalanpiirakoita, maustan jugurtin pähkinöillä ja hedelmillä.Pakko on syödä jotakin tai verensokeri laskee liikaa
Vierailija kirjoitti:
Puuroa ja jugurttia arkisin. Viikonloppuisin keittelen/paistan kananmunan,karjalanpiirakoita, maustan jugurtin pähkinöillä ja hedelmillä.Pakko on syödä jotakin tai verensokeri laskee liikaa
Kolmen tunnin kuluttua sama setti ettei verensokeri laske liikaa.
4 kuppia kahvia ja viitisen savuketta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Puuroa ja jugurttia arkisin. Viikonloppuisin keittelen/paistan kananmunan,karjalanpiirakoita, maustan jugurtin pähkinöillä ja hedelmillä.Pakko on syödä jotakin tai verensokeri laskee liikaa
Kolmen tunnin kuluttua sama setti ettei verensokeri laske liikaa.
Aivan, huvittaa nää, jotka syövät kaiken aikaa, ettei vaan verensokeri laske.
Vierailija kirjoitti:
Puuroa ja jugurttia arkisin. Viikonloppuisin keittelen/paistan kananmunan,karjalanpiirakoita, maustan jugurtin pähkinöillä ja hedelmillä.Pakko on syödä jotakin tai verensokeri laskee liikaa
Tämä on tavallisin mässyttäjien esittämä väite, oikeasti ihan puppua.
Verensokeri ei laske terveellä ihmisellä, vain diabeetikoilla.
Nälkäänkin voi totutella.
En tiedä, onko aamiainen vai mikä, mutta ekan kerran syön muutaman tunnin päästä heräämisestä. Useimmiten se on keitetty kananmuna ja kreikkalaista jogurttia kaakaojauholla.
Turkkilaista jogurttia, pakastemarjoja (yleensä mustikkaa) ja granolaa tai sitten ihan vaan leipää juustolla ja kurkulla. En oikeastaan ikinä syö puuroa, paitsi riisipuuroa silloin tällöin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Puuroa ja jugurttia arkisin. Viikonloppuisin keittelen/paistan kananmunan,karjalanpiirakoita, maustan jugurtin pähkinöillä ja hedelmillä.Pakko on syödä jotakin tai verensokeri laskee liikaa
Tämä on tavallisin mässyttäjien esittämä väite, oikeasti ihan puppua.
Verensokeri ei laske terveellä ihmisellä, vain diabeetikoilla.
Nälkäänkin voi totutella.
En ole tuo, jonka viestiä kommentoitte (tai ennemmin uskon, että kyseessä on yksi kommentoija, joka vastailee itselleen), mutta kyllä mulla on ainakin suuri ero siinä, mitä päivän aikana teen ja millaista ruokaa tarvitsen. Kun teen kevyitä töitä, jätän aamupalan väliin ja siinä ei ole mitään ongelmaa. Mutta niinä päivinä, joina olen ruumiillisessa työssä, on kyllä ihan pakko syödä aamulla, koska muuten kyllä alkaa heikottaa tosi aikaisin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Puuroa ja jugurttia arkisin. Viikonloppuisin keittelen/paistan kananmunan,karjalanpiirakoita, maustan jugurtin pähkinöillä ja hedelmillä.Pakko on syödä jotakin tai verensokeri laskee liikaa
Tämä on tavallisin mässyttäjien esittämä väite, oikeasti ihan puppua.
Verensokeri ei laske terveellä ihmisellä, vain diabeetikoilla.
Nälkäänkin voi totutella.
En tiedä, mutta itselleni tulee ainakin ihan sietämätön olo, kylmänhiki pukkaa, jopa laatta saattaa lentää, jos en syö aamulla. Enkä ole mikään mässyttäjä.
Kasvismunakkaan, kesäkurpitsaa, sieniä, sipulia ja kaksi kananmunaa.
Kaurapuuroa ja jugurttia tai rahkaa marjoilla ja siemenillä.Jos tiedän että lounas venyy pidemmälle päivään syön viellä banaanin.
Ruisleipää, päällä leikkelettä + kurkkua/tomaattia. Kahvia kolme kupillista. Ja jos kaapista löytyy, niin lisäksi kreikkalaista jugurttia hunajalla/marjoilla.
Luulin että tämä leipä+kahvi olisi yleisin vastaus, muttei olekaan näköjään.
Mun aamupalavaihtoehdot on yleensä
- ei mitään
- leipää
- smoothie, jossa on jugurttia, banaania, kauramaitoa, mustikkaa ja puolukkaa
- joku purkkijugurtti tai -rahka
Juon aamuisin aina teetä.
Jos mulla ei ole menoa mihinkään aamulla, valitsen usein tuon "ei mitään". Muuten sitten sen perusteella, mitä on kaapissa, mitä jaksan tehdä ja mitä tekee mieli.