Miksi napolilainen pizza on niin suosittu Suomessa?
Eihän siinä käntyssä ole mitään ihmeellistä. Niitä uunejakin on laivattu Italiasta asti tänne. Jos voisit valita, kumpi maistuisi nyt?
Kommentit (14)
Vierailija kirjoitti:
Vastaan C: suomalais-turkkilainen pitsa.
Kyä näi o!
Vierailija kirjoitti:
Vastaan C: suomalais-turkkilainen pitsa.
Känkky 4 eva
Napolilainen ei ainakaan lähde yhtään. Taikina vaikuttaa samaan aikaan raa'alta ja pohjaan poltetulta.
No ei kumpikaan, onneksi voi kommentoida ilman valintaa. OIKEA pizza sisältää
- perus pohja(tomaattikastike, jauheliha, juusto)
- salami
- aurajuusto
- sipuli
- jalopeno
- kinkku
Tarjosin napolilaiselle golleegalleni fantasia pitsan tupla juustolla. Tykkäsi kovasti, mutta illalla alkoi vatsassa kiertää ja istuikin sitten hotellihuoneen wc:ssä pitkälle yöhön.
Vierailija kirjoitti:
Tarjosin napolilaiselle golleegalleni fantasia pitsan tupla juustolla. Tykkäsi kovasti, mutta illalla alkoi vatsassa kiertää ja istuikin sitten hotellihuoneen wc:ssä pitkälle yöhön.
Sekö johtui fantasiasta vai siitä maidosta mitä sille juotit.
Italiassa on ainakin toinen pohja pohjosessa ja se on aivan kauheeta. Napolilainen tais olla tämä ohut pohja, jota meilläkin suositaan.
Kyl toi napolilaine o parempi
Tulee muute hyvät pizzat!
https://pizzatarvike.fi/pizzatarvikkeet/pizzan-paistoalusta/
New york style. En tykkää reunoista vaikka olisi kuinka hyvin tehty taikina.
nääkin on näitä, että silmät kiinni ei kukaan erota vaikka väittää, joka kerta joka pizzeriassa tulee pikkusen erimaikuinen, paistoaika vaihtelee ja täytteiden määrä vaihtelee ym ihan työntekijästä riippuen ja raaka-ainekuormissakin on pieniä toimittaja eroja silloin tällöin jne jne
Roomalainen pizza on ohut slaissi. Napolilainen pizza pulskempi.
Vierailija kirjoitti:
Italiassa on ainakin toinen pohja pohjosessa ja se on aivan kauheeta. Napolilainen tais olla tämä ohut pohja, jota meilläkin suositaan.
I norra Italien anses pizza vara Luiginas stuff som ingen civiliserad människa äter. Därav gör de små, tjocka och rätt tunga pizzabotten med lite på slängd fyllning, typ någon oliv, lök, kanske kapris eller något annat smått, för den som nu helt nödvändigtvis envisas med att beställa pizza i Torino.
Vastaan C: suomalais-turkkilainen pitsa.