Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Saako kurkkuihin lisätä etikkaa ja sitten happanemaan?

Vierailija
21.08.2022 |

Näin tässä reseptissä ainakin on. OLen luullut että etikkaa ei saa lisätä ja ei happane jos lisää, mutta olen sitten väärässä.
Onko tietoa?

https://www.meillakotona.fi/reseptit/venalaiset-kurkut

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
21.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis ap ei tietenkään, toihan on laissa kielletty.

Ootko sä oikeasti niin yksinkertainen ettet ymmärrä mitä reseptissa neuvotaan?????

Vierailija
2/9 |
21.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Netti on täynnä reseptejä. Mikä tässä on se ongelma?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
21.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ooo tiatua

Vierailija
4/9 |
21.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Siis ap ei tietenkään, toihan on laissa kielletty.

Ootko sä oikeasti niin yksinkertainen ettet ymmärrä mitä reseptissa neuvotaan?????

Sinä vasta yksikertainen olet kun et vastannut edes kysymykseen.

Sinun olisi kuulunut vastata että et tiedä.

ap

Vierailija
5/9 |
21.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Etikasta pikkelöityy ja ilman etikkaa maitohappobakteerit tekee työt. Samalla tavalla kuin hapankaali.

Vierailija
6/9 |
21.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei. Etikka estää luonnollisen hapatusprosessin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
21.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Netti on täynnä reseptejä. Mikä tässä on se ongelma?

Etikka ja happamoituminen on se ongelma.

Et tiennyt vastausta.

Vierailija
8/9 |
21.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitää kokeilla joskus pienellä määrällä, että mitä etikka aiheuttaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
21.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Etsi ap resepti hapankurkuista, ei venäläisistä kurkuista, jotka ainesten perusteella lienevät lähempänä suolakurkkuja. Miten se vaalea leipä hapattaa? Hapankaaliin laitetaan kunnon ruisleipää.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kuusi seitsemän