Mitä nykyleivissä oikein on?!
Kun suussa limakalvot ei kestä. Tulee sellaista ärsytystä varsinkin alahuulen sisäpuolelle.
Onko kenelläkään samaa ongelmaa?
Ihmettelen, että mille oikein olen allerginen.
Kommentit (4)
Minulla hajoaa iho suun ympäriltä. Ei ihan huulten läheltä, mutta tuuman päästä huulista. Suurin osa kotimaisista leivistä aiheuttaa, vaikka aineina olisi vain kotimaiset viljat, hiiva ja suola.
Ulkomailla tehdyt leivät ei aiheuta.
Muita viljatuotteita en oikeastaan syö, pitäisiköhän kokeilla jotain muuta kotimaisesta viljasta tehtyä?
En tiedä mikä hitti suomalaisia viljoja ja maitoa vaivaa. Sekundalaatua täynnä allergeenejä? Esimerkiksi Amerikassa maito maistuu ihanan raikkaalta eikä eltaantuneelta rasvalta kuten täällä.
Amerikkalainen maito oletettavasti käsitellään eri tavalla kuin suomalainen. Sitä en osaa sanoa, mikä tapa on parempi ja mikä huonompi.
Leivissä on lähes poikkeuksetta prosessoitua gluteenia. Siitä en ole ottanut selvää, missä ja mistä viljasta se on valmistettu, tietääkö joku muu?
Glyfösäättiä ylenpaltin, sanoisin