Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä nykyleivissä oikein on?!

Vierailija
12.08.2022 |

Kun suussa limakalvot ei kestä. Tulee sellaista ärsytystä varsinkin alahuulen sisäpuolelle.

Onko kenelläkään samaa ongelmaa?
Ihmettelen, että mille oikein olen allerginen.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
12.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Glyfösäättiä ylenpaltin, sanoisin

Vierailija
2/4 |
12.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minulla hajoaa iho suun ympäriltä. Ei ihan huulten läheltä, mutta tuuman päästä huulista. Suurin osa kotimaisista leivistä aiheuttaa, vaikka aineina olisi vain kotimaiset viljat, hiiva ja suola.

Ulkomailla tehdyt leivät ei aiheuta. 

Muita viljatuotteita en oikeastaan syö, pitäisiköhän kokeilla jotain muuta kotimaisesta viljasta tehtyä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
12.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä mikä hitti suomalaisia viljoja ja maitoa vaivaa. Sekundalaatua täynnä allergeenejä? Esimerkiksi Amerikassa maito maistuu ihanan raikkaalta eikä eltaantuneelta rasvalta kuten täällä.

Vierailija
4/4 |
13.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Amerikkalainen maito oletettavasti käsitellään eri tavalla kuin suomalainen. Sitä en osaa sanoa, mikä tapa on parempi ja mikä huonompi.

Leivissä on lähes poikkeuksetta prosessoitua gluteenia. Siitä en ole ottanut selvää, missä ja mistä viljasta se on valmistettu, tietääkö joku muu?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kuusi kaksi