Minulla on iso pussi paahtoleipää jota en viitsi enää pakastaa kun on ollut avattuna pari päivää, mutta en saa käytettyä. Mitä teen noista? Kuivaan krutongeiksi tms?
Kommentit (8)
Tee uunivoileipiä. Yhdellä kertaa menee ainakin 4 niitä.
Uunikolmioleipiä juusto päälle ja sulaa uunissa.
Tee banaanileipiä:
paahtimeen 4 viipaletta
viipaloi banaani
- halutessasi voitele paahdetut leivät
- kanelia ripaus leiville
- 2 viipaleelle banaaniviipaleet, toise kanneksi
- leikkaa kolmioksi
Ihan timangi tulee vohveliraudalla/voilepägrillillä: kylmien leipien väliin banaani, halutessasi kookosta ja/tai kanelia ja ulkopninnalle voita. Sitten muutama minuutti tulta perään ja on hyvää.
Uunipelti täyteen leipäsiivuja ja päälle ainekset, joita käytät pitsaan.
Säilyy pakkasessakin hyvin.
Vierailija kirjoitti:
Syötä sorsille, parinviikon päästä alkaa metsästys.
Ei saa syöttää.
Korppujauhoiksi= kuivatat ja jauhat.
Lämpimät voileivät ja pakkaseen
Leipävanukas
Täytät ja teet parilassa panineita.
krutonkeja juu
köyhiä ritareita
uuniin maidon ja hillon kanssa, nimeä en muista...pudding jokin tms
kuivata korpuiksi, helppoa https://www.kodinkuvalehti.fi/reseptit/makea-leivonta/korvapuustikorput