Mikä on teidän viikon dinnerilista?
Haluaisin uuden vision perheen tärkeimpään yhdessäolo meettiin eli dinneriin. Mitä teillä syödään dinneriksi ja minkä stoorin te haluatte ruualla kertoa sitä syöville, koska hyvä ruokahan on kokonaisuus joka tarinoi?
Kommentit (5)
Meillä alkaa aamu Donnerillä, yleensä hummerikeittoa kera kaviaarin ja samppanjan (kuiva brut tai extra sec -samppanja.) Sitten jo siirrytään seuraavaan dinneriin mikä saattaa olla vaikkapa Sampea ja samppanjaa, päivän tuhdimpi dinneri on sitten jo vähän tuhdimpi. Aloitetaan Pyynikin Korpiklaani-vodkalla ja kun ollaan tarpeeksi juotu, niin siirrytään alkupaloihin. Paistettuja kampasimpukoita ja chili-korianterivoita ja taas teräviä pääruokaa odotellessa. Kun Beef Wellington Gordon Ramsayn tapaan on syöty suurin osa lapsista on jo suht soseessa, mutta pikku masuissa on aina tilaa jälkiruualle eli, Crème brûlée. Kaikkien dinnereiden yhteydessä pöydässä nököttää jokunen pullo valkkaria ( 1978 Montrachet) ja punkkua (1787 Chateau Yquem).
Että kyllä meillä dinnereitä vedetään.
Ruoka ei tarinoi, se antaa kehoon tarvittavia ravinteita ja vitamiineja. Lihakeittoa syön tänään.
Vodkaa ja näkkäriä.
Tarina: olen köyhä alkoholisti
Huomenna hernekeittoa. Herneet on likoamassa.
Meillä ei syödä dinnereitä. Inhoan tuollaisten sanojen käyttöä. Miksei voi puhua päivällisestä?
Nauratti, kun tv-haastattelussa eilen haastateltava sanoi, että hän pushaa ikävät ajatukset pois.
No mutta asiaan. En tee myöskään mitään listoja viikoksi. Katson mitä kaupassa on alennuksessa ja teen ruokaa sen, ja mieltymysten mukaan.
Tänään meillä on päivälliseksi janssoninkiusausta ja salaattia, koska halusin päästä vapaapäivänä helpolla.