Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Käytätkö keitoissa laakerinlehtiä tai suurustatko jauhelihakeiton?

Vierailija
30.07.2022 |

Itse en kumpaakaan, mutta ilmeisesti moni tekee näin?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
30.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Molemmat: ehdoton ei.

Vierailija
2/6 |
30.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten jauhiskeitto suurustetaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
30.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän laakerinlehteä keitoissa, joiden haudutusaika on pitkä (lihakeitot, borssi, gulassi, etc). En nopeissa keitoissa, ei se ehdo niissä antaa makua.

En suurusta lihakeittoa.

Vierailija
4/6 |
30.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Köäytän laakerinlehtiä lihakeittoon, joskus myös makkarakeittoon.

En suurusta keittoja, paitsi jos joku semmoinen resepti tulisi vastaan. Vielä ei ole tullut, ja vähän vaikea ees kuvitella millanen se semmonen keitto sitten olisi.

Vierailija
5/6 |
30.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laakerinlehti tekee hyvää jopa pastan keitinvedelle (johon laitan myös valkosipulia, liemikuution ja chiliä).

Lihakeittoa en ikinä ole kuullut suurustettavan. Se suurustuu itsekseen perunoiden tärkkelyksellä. Tämän näkee kun keiton lämmittää uudestaan.

Vierailija
6/6 |
30.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän ja en