Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kalaliemen keittäminen

Vierailija
25.07.2022 |

Kalaliemen keittäminen lohenperkeistä: Onko vaahdon kuorimisen ainoa syy se, että saa liemestä kirkasta, vai onko tähän myös joku muu syy? Itselleni on ihan sama onko liemi kirkasta vai sameaa, mutta maku tietysti on tärkeä.

Onko kukaan testannut, maistuuko liemi samalta, vaikka jättäisi vaahdon liemeen mukaan?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
25.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toivottavasti minun ei koskaan tarvitse keittää kalalientä.

Vierailija
2/2 |
25.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaikuttaa ainoastaan kirkkauteen.

(Hilloja keitettäessä vaahdon jättäminen vaikuttaa negatiivisesti hillojen säilyvyyteen.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kolme kaksi