Nyt äkkiä hanstraamaan Dijon -sinappia! Siitå on jo huutava pula Ranskassa!
Kommentit (21)
Onko pakko? En tykkää siitä. Kotisinappi on paras.
Joo pitääpä hommata pari purkkia, niin loppuu varmasti Ranskassakin kokonaan...
Pitää lähettää heille Turun sinappia niin eivät enää toista söisi.
Juuri olen kaupassa. Ostoskärry täynnä Dijon sinappia, otin kaikki mitä hyllyssä oli.
Vierailija kirjoitti:
Juuri olen kaupassa. Ostoskärry täynnä Dijon sinappia, otin kaikki mitä hyllyssä oli.
Mulle et sitten jättänyt yhtään?!
En tykkää siitä. Kotisinappi on lähes ainoa mistä pidän, koska makeaa ja väkevää sinappia ei edes taideta enää tehdä.
Vierailija kirjoitti:
Pitää lähettää heille Turun sinappia niin eivät enää toista söisi.
Turun sinappi on sellaista sokerimossoa etta ei sinapiksi tunnista. Roskiin menee heti jos joku Suomesta tuo. Ei varmaan maistuisi ranskalaisillekaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pitää lähettää heille Turun sinappia niin eivät enää toista söisi.
Turun sinappi on sellaista sokerimossoa etta ei sinapiksi tunnista. Roskiin menee heti jos joku Suomesta tuo. Ei varmaan maistuisi ranskalaisillekaan.
Muistaakseni dijon oli maultaan mauton ja tunkkainen. Siksi sitä ei viitsi syödä.
Me voidaan sanella Ranskalla politiikkaa, jos meillä on halluss mittavat Dijon -sinappivarannot! Kaikki ostamaan nyt
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pitää lähettää heille Turun sinappia niin eivät enää toista söisi.
Turun sinappi on sellaista sokerimossoa etta ei sinapiksi tunnista. Roskiin menee heti jos joku Suomesta tuo. Ei varmaan maistuisi ranskalaisillekaan.
Muistaakseni dijon oli maultaan mauton ja tunkkainen. Siksi sitä ei viitsi syödä.
Ei sitä makkaran päälle voi laittaa. Eikös ne mätä sitä Ranskassa ruoanlaitossa vähän kuin jotain pippuria mausteeksi eineksiinsä?!
kun ranskasta alkaa sinappi loppumaan, niin sinne voisi lähettää auran sinappia.
Vierailija kirjoitti:
Mie käytän itsetekemääni
Sinappijauhe + kiehautettu vesi. Sekoitetaan sopivaan paksuuteen, muuta ei tarvita.
Käytän meiran sinappia. Iso pullo on hyvä. Laitan lisukkeeksi makkaraan, hernekeittoon ja ranskiksiin, ja hotdogiin. Eipä tule dijon sinappia käytettyä.
Ostin dijonsinappia perunasalaatin kermaviilikastikkeeseen, mielestäni sopi hyvin. Voileipiin tai makkaraan tms. ei sovi. Varmaan tuo yksi purkki riittää kauan, en tee perunasalaattia kovin usein.
Lidlissä oli Suomessaolon alkuaikoina saksalaista sinappia, joka sopi täydellisesti bratwurstin kanssa. Sittemmin sekin katosi, kuten moni muukin perus-suomalaisille ennakkoluuloja herättävä tuote.
En tykkää sinapista. En dijonista enkä kotimaisista. Käytän sinappia salaatinkastikkeissa, niihin se sopii. Lisäksi laitan sinappijauhetta kurkku/kurpitsapikkelsiin ja sinapinsiemeniä etikkasäilykkeisiin.
Vieläkö sinappia viljellään Suomessa?
Tuohan on paras markkinointikikka. Uskotellaan, että joku tuote on lopussa kovan kysynnän takia, niin asiakkaalle tulee tunne että häneltä puuttuu tuo tuote. Pösilöt sitten ostavat ylihintaista tuotetta ja useamman kappaleen, jottei itse jää paitsi "jostain tärkeästä".
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008957415.html