Urtekram-maapähkinävoi, säilytys avattunakin huoneenlämmössä?
Urtekram-maapähkinävoi, luomu. Purkissa lukee "Säilytys: Huoneenlämmössä (15-25 astetta), valolta suojattuna. Avattu pakkaus säilyy 6 kk."
Eikä muuta. Tulkitsetteko tuon niin että avattunakin tuotetta säilytetään huoneenlämmössä vai laittaisitteko jääkaappiin avaamisen jälkeen? Vai meneekö suorastaan pilalle jääkaapissa?
Kiitos jos joku osaa neuvoa.
Kommentit (17)
Hauska sattuma, ostin tänään juuri saman firman mantelivoita ja ihmettelin aivan samaa. Laitoin kuitenkin jääkaappiin, kun mietin että eikö ne öljyt, mantelissakin melko paljon, härskii nny. No jää nähtäväksi meneekö se pilalle tai jotenkin jähmeäksi jääkaapissa.
Pidetään meillä huoneenlämmössä, ei ole ikinä mennyt miksikään. Jääkaapissa jähmettyy liikaa.
Itse pidän avaamisen jälkeen aina jääkaapissa. Ei ole koskaan mennyt mitenkää pilalle eikä maku kärsi. Ei tulisi mieleenkään jättää sitä pöydälle huoneenlämpöön.
Huoneenlämmössä pidän. Ei ole käynyt mielessäkään laittaa jääkaappiin.
An open jar of peanut butter stays fresh up to three months in the pantry. After that, it's recommended to store the peanut butter in the fridge (where it can maintain its quality for another 3-4 months). If you don't refrigerate, oil separation can occur.
Meilla sailytetaan kaapissa, harvoin kaytetaan mutta aina on kuukausienkin kuluttua hyvaa, ei ole koskaan rasvat eronneet.
t. usalainen
Vierailija kirjoitti:
An open jar of peanut butter stays fresh up to three months in the pantry. After that, it's recommended to store the peanut butter in the fridge (where it can maintain its quality for another 3-4 months). If you don't refrigerate, oil separation can occur.
Meilla sailytetaan kaapissa, harvoin kaytetaan mutta aina on kuukausienkin kuluttua hyvaa, ei ole koskaan rasvat eronneet.
t. usalainen
Sekoittamallahan se siitä menee taas sekaisin. Ja onhan niissä kaupasta ostamisen jälkeenkin rasva noussut erikseen pinnalle.
Ei tartte laittaa jääkaappiin. Siinä on säilöntäaineita enemmän kuin ydinvoimalassa.
Olen säilyttänyt huoneenlämmössä ja hyvin on säilynyt.
Oliiviöljy ja sokeroimaton maapähkinävoi on aina huoneenlämmössä. Ei mene miksikään.
Vierailija kirjoitti:
Ei tartte laittaa jääkaappiin. Siinä on säilöntäaineita enemmän kuin ydinvoimalassa.
Mun Pirkka maapähkinävoissa ei ole kun suolaa ja maapähkinöitä...
Olen maapähkinävoiekspertti, koska asuin vuosia Alankomaissa ja se on siellä kansallisruokaa. Huoneenlämmössä voi säilyttää ihan hyvin viikkokaupalla! Kämppisten kanssa meni alle viikossa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei tartte laittaa jääkaappiin. Siinä on säilöntäaineita enemmän kuin ydinvoimalassa.
Mun Pirkka maapähkinävoissa ei ole kun suolaa ja maapähkinöitä...
Olen maapähkinävoiekspertti, koska asuin vuosia Alankomaissa ja se on siellä kansallisruokaa. Huoneenlämmössä voi säilyttää ihan hyvin viikkokaupalla! Kämppisten kanssa meni alle viikossa.
Ja lisäisin vielä, että öljy nousee pintaan juuri niissä, joita ei ole pumpattu täyteen ties mitä ylimääräisiä ainesosia. Joten jos tarttee sekoittaa itse tasaiseksi ennen käyttöä niin se on vain äärimmäisen hyvä juttu.
Kunhan on tiiviissä purkissa huolellisesti suljettuna, niin säilyy huoneenlämmössäkin.
Heittäkää ne roskiin.
urtekram - market ru
Slava Ukraini.
Samaa p..kaa kylmänä tai lämpimänä.
Hyi hlvt.
Laittaisin jääkaappiin. Rasvat härskiintyy helposti.