Lue keskustelun säännöt.
  Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
                            Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
                            Alue: Aihe vapaa
      
      
      Kovettuneen fariinisokerin raastaminen?
Kommentit (10)
Kai toimisi, mutta miksi tehdä asioita turhan vaikeaksi, kun helpompikin tapa on.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
  Sisältö jatkuu mainoksen alla
  En ole kokeillut mutta miksei toimisi. Aika nerokas niksi oikeastaan.
Laita siihen vähän kuumaa vettä, niin se pehmenee.
Lisää pussiin pari lusikallista vettä, sulje pussi tiiviisti ja kohta on taas pehmeää sokeria.
Ei ole tarvinnut raastaa, mutta kai sekin toimisi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
  Laita teelusikallinen tai isompaan määrään ruokalusikallinen vettä, ja pussi kiinni, niin ei tartte raastella. Se äkkiä pehmiää.
ja säilytä jääkaapissa, niin ei mene korpuksi
Sisältö jatkuu mainoksen alla
  Appelsiinin tai sitruunanlohko suljettuun purkkiin sokerin kanssa.
kokeile äläkä stalkkaa naapuriasi.
Alue: Aihe vapaa
      
      
      
Laita simaan tms. kuumaan nesteeseen niin ei tartte raastaa. En ole kokeillut. Olen tehnyt simaa tuollaisesta.