Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi kananmunan keltuaisen pinta on tummunut?

Vierailija
25.04.2010 |

munat keitettiin muutama tunti sitten ja tuoreita olivat

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
26.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä mikä reaktio on kyseessä mutta ihan syötäviä ovat silti.

Vierailija
2/4 |
25.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta niinhän ne tummuu. en tiedä miksi. mutta ihan syötäviä ovat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
26.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos kanamunia keittää yli x minuuttia (en nyt muista, että onko se 10 vai 11) niin keltuaisen pinta tummuu jonkun kemiallisen reaktion takia.

Vierailija
4/4 |
26.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos kanamunia keittää yli x minuuttia (en nyt muista, että onko se 10 vai 11) niin keltuaisen pinta tummuu jonkun kemiallisen reaktion takia.

mikähän tuo reaktio on, tietääkö joku?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme neljä seitsemän