Mikä on paras hampurilaiskastike kotitekoisille hamppareille?
Kommentit (13)
Majoneesi, ketchuppi, sinappi ja paholaisen hillo.
Vierailija kirjoitti:
Majoneesi, ketchuppi, sinappi ja paholaisen hillo.
Eivät tule yhteen vaan eri kerroksiin.
Lisäksi naudan jauhelihaa pihveiksi ja mauste suola ja pippuri, pekonia, salaattia ja tomaattia sekä cheddarjuustoa, kuulotettua sipulia.
Tulee korkea hamppari.
Ketsuppi, mansikkahillo, vadelmajukurtti ja sinappisilli. Tehosekoittimella kaikki aineet sekaisin ja valmis hampurilaiskastike valmis.
Paras ja paras. Itse olen käyttänyt ihan tuota tuubista puristeltavaa hampparikastiketta, mutta mielestäni se on turhan paksua ja rasvaista. Pitäisi minunkin kokeilla jotain muuta vaihteeksi.
Majoneesi, sriracha, ketsuppi, piparjuuri, MSG, suola + mustapippuri. Majoneesia eniten ja muita maun mukaan. Voi lisätä myös kuutioitua suolakurkkua. Sotketaan yhteen ja annetaan vetäytyä hetki. Maistuu 'perinteiselle' hampurilaiskastikkeelle - tulisuutta voi säätää srirachan määrällä.
Majoneesi, sriracha, ketsuppi, piparjuuri, MSG, suola + mustapippuri. Majoneesia eniten ja muita maun mukaan. Voi lisätä myös kuutioitua suolakurkkua. Sotketaan yhteen ja annetaan vetäytyä hetki. Maistuu 'perinteiselle' hampurilaiskastikkeelle - tulisuutta voi säätää srirachan määrällä.
Teinit tykkäävät pekonihillosta. Teen itse, aineslista kuulostaa pitkältä mutta ei oikeastaan ole hankala ollenkaan.
https://www.tinskunkeittiossa.fi/2016/12/pekonihillo.html Tuolla ohjeella teen, kuulemma taivaallista.
Jos ei halua itse tehdä, niin meillä toimii parhaiten Hellmannsin luomumajoneesi ja siihen sekaan sriracha-kastiketta.
Minä käytän kurkku-ja paprikamajoneesia.
Vielä ehtii marinoimaan naapurin hampparin juhannukseksi. Lähiruokaa ja selvää säästöä. Älä turhaan kanna mökille grillattavaa. Kutsu sinne pera.
Paras on varmaankin sellainen, josta itse pitää eniten.
Ihan vain kermaviilidippi. Kevyempi kuin majoneesi.
Itsetehty tietenkin. Maku on maun mukaan.