Koska syömiiskelpoista lihaa voidaan valmistaa laboratoriossa?
Kommentit (7)
Ei sitä lihansyöjät halua. Moni vastustaa keinotekoista.
Onhan sitä nykyään kaiken maailman kanalta maistuva quorneja yms mutta moni vastustaa ihan periaatteestakin.
Voihan sitä kasvattaa keinotekoisesti vaikka mitä. En syö eineksiäkään, miksi siis vaarantaisin hyvän terveyteni syömällä jotain, jonka pitkäaikaisvaikutuksista ei tiedetä? Rahahan tuossa puhuu ja aina joku ostaa kun halvalla saa. Terveyttä ajatellaan vasta sitten kun sen on menettänyt.
dgdfg kirjoitti:
Voihan sitä kasvattaa keinotekoisesti vaikka mitä. En syö eineksiäkään, miksi siis vaarantaisin hyvän terveyteni syömällä jotain, jonka pitkäaikaisvaikutuksista ei tiedetä? Rahahan tuossa puhuu ja aina joku ostaa kun halvalla saa. Terveyttä ajatellaan vasta sitten kun sen on menettänyt.
Niin kuin antibioottibuustattu tehokarja.
Vierailija kirjoitti:
dgdfg kirjoitti:
Voihan sitä kasvattaa keinotekoisesti vaikka mitä. En syö eineksiäkään, miksi siis vaarantaisin hyvän terveyteni syömällä jotain, jonka pitkäaikaisvaikutuksista ei tiedetä? Rahahan tuossa puhuu ja aina joku ostaa kun halvalla saa. Terveyttä ajatellaan vasta sitten kun sen on menettänyt.
Niin kuin antibioottibuustattu tehokarja.
Niin, esimerkiksi. Tehotuotettu ruoka ei ole ravintorikasta ja siinä on jäämiä milloin mistäkin. Esmerkiksi EU antaa viljelijöiden käyttää edelleen Glyfosaattia (esim. rikkaruohomyrkky Roundup), vaikka se tappaa pölyttäjiä ja aiheuttaa syöpää. Raha puhuu, onneksi itse pystyn välttämään tällaiset ruoat. Niin keinotekoiset kuin tehotuotetut. Terveys ennen kaikkea!
EVVK.
Pihvihärkä on hyvää!