Lue keskustelun säännöt.
Tomaattipyrepurkissa painetta, uskaltaako syödä?
31.05.2022 |
Päiväys oli siinä kyllä mennyt, mutta on säilytetty aina viileässä ja pimeässä. Kun avasin, niin sieltä purskahti paineella sitä pyrettä. Ei kyllä haissut eikä maistunut erikoiselta. Uskaltaako tuota laittaa kastikkeeseen vai heitänkö pois?
Kommentit (4)
Joskus noista on tosiaan purkahtanut avatessa, jos maussa ei ole vikaa niin käyttäisin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ei se ollut turvonnut pinkeäksi, pohja oli ehkä hieman taipunut sinne sisäänpäin. Muuten näytti normaalilta.
En kyllä näe mitään syytä olla käyttämättä jos se itse pyre on ihan normaalin näköistä ja hajuista ja makuista.
No jos se kylmästä otettuna on turvonnut pinkeäksi ja purskuu avatessa, niin jättäisin syömättä.
Kyllä sen jääkaapissa pitäisi olla alipaineisena kyljen lontolla.