Kaapista löytyi hapankorppuja, joiden parasta ennen päiväys meni 9/21, uskaltaisitko syödä?
Kommentit (29)
Miksikä hapankorput muka menevät??
Hapankorppu on ruokana käytännössä ikuinen kunhan säilytetään kuivassa.
Katso nyt ensin miltä näyttävät ja sitten maistat.
Käytin juuri leivontaan kermaviiliä, joka oli mennyt vanhaksi 11.11. 2021. Elossa ollaan vielä. Kermaviili näytti ihan priimalta, niin uskalsin käyttää.
Jos maistuvat normaalilta niin söisin tietysti.
Söisin vaikka päiväys olisi mennyt 20 vuotta sitten, jos niissä ei näy mitään pilaantumisen merkkejä.
Minä join äsken miljardeja vuosia vanhaa vettä :-O
Yli puoli vuotta parasta ennen päiväyksestä en söisi.
Söisin. Ei kuiva leipä miksikään mene. Vielä avaamatonkin, joten ei ole pölyä tai kosteuttakaan päässyt pakkaukseen.
Vierailija kirjoitti:
Katso nyt ensin miltä näyttävät ja sitten maistat.
Käytin juuri leivontaan kermaviiliä, joka oli mennyt vanhaksi 11.11. 2021. Elossa ollaan vielä. Kermaviili näytti ihan priimalta, niin uskalsin käyttää.
Hapanmaitotuotteet säilyvät hämmästyttävän pitkään.
Ihmiset on pikkasen herkkiä nykyään...
Vierailija kirjoitti:
Miksikä hapankorput muka menevät??
Kuivuvat korpuiksi ja happanevat!
Söin joku aika sitten parasta ennen 2017 hapankorppuja. Ei niille mikään tule, ajan myötä vaan menettävät makuaan.
Jos on nälkä niin uskalla syödä. Säästä toki, ruoka alkaa olla jo arvokasta
Helposti, sen takiahan niitä kuivia leipiä tehdään koska ne säilyy tavallaan ikuisesti, ravinto-arvot toki laskee ajan myötä ja maku voi muuttua, mutta ihan syöntikelpoista on vielä vuosienkin päästä.
Minä tein talvella hernekeittoa kuivaherneista jotka oli ostettu markka-aikana X-D
Entä onko teistä muista huolettomista jauhoissa sama, ettei se nyt niin väliä ole vaikka vuoden vanhaa jauhoa käyttäisi??
Vierailija kirjoitti:
Ihmiset on pikkasen herkkiä nykyään...
Liikaa tosiaan tuijotetaan niitä päivämääriä sen sijaan, että luotettaisiin aisteihin.
Itse ainakin söisin. Hapankorput ovat kuivia, joten ei haittaa, vaikka olisivat vielä kuivempia.