Lue keskustelun säännöt.
Voiko ranskankermaa käyttää lasagnessa valkokastikkeen sijaan?
Kommentit (7)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Olen käyttänyt, lämmitin mutta en keittänyt ja sulatin siihen siinä samalla juustoraasteen. Hyvää tuli ja helpottaa valmistamista huomattavasti.
Helppo lasagne
1 pkt (170 g) pekonia.
200 g. naudanjauhelihaa (tai muuta jauhelihaa)
2 prk (yhteensä 800 g) valmista tomaattipastakastiketta.
1 tl. oreganoa.
hiutalesuolaa, muutama kierros mustapippuria myllystä
4 dl. ranskankermaa.
2 dl. juustoraastetta.
9–12. lasagnelevyä
Voi käyttää, tosin se ei enää ole lasagnea.
Joku kertoi tehneensä "painonvartija-lasagnea" niin että valkokastike korvattiin munamaidolla. Kuulosti vähän oudolta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mä oon laittanut ruokakermaa. Hyvää tulee.
Voihan siihen laittaa vaikka vaniljajäätelöä, nyt luit senkin jostain.