Lue keskustelun säännöt.
Vakuumipakattu kala ja
03.03.2010 |
eilen oli viimeinen käyttöpäivä. voiko siitä tehdä ruokaa?
Kommentit (2)
elintarvikkeita ja pilaantuminen alkaa jo pakatessa. Varauksella suhtautuisin.
Esimerkiksi vakuumipakattu savustettu kala on riskiruokaa, sillä siinä on pitkä myyntiaika ja se syödään kylmänä. Botulismin hyvä puoli on se, että myrkky tuhoutuu, kun ruoka lämmitetään.
EListeria-bakteeri pystyy lisääntymään vakuumipakkauksessa.
Viimeinen käyttöpäivä tarkoittaa päivää, jonka jälkeen ei saa tuotetta myydä ja käyttää. parasta ennen tuotteita voi käyttää päiväyksen jälkeen.
Vakuumipakattua kalaa pidetään riskielintarvikkeena.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Yököttää pelkkä ajatuskin.