Kun pakastat pullia, laitatko ne puolilämpinä pusseihin
ja annat jäähtyä pusseissa vai ensin kunnon jäähdytys ja sitten vasta pusseihin ja pakkaseen? Itse huomannut että pullista tulee kovia jos antaa jäähtyä ja aitten vasta pussitus.
Kommentit (6)
Vierailija kirjoitti:
Sulla ei taida hygieniapassia olla. Tai sit jos on, ihmettelen miten voi olla.
Niin miten tuo liittyy hygieniapassiin?
Kaupan leipäkin tulee monesti ihanan lämpimissä pusseissa pehmoisena ! :)
Meillä leipomukset saavat viiletä liinan alla, ja sitten pussiin, ja kun ovat "kylmiä" niin pakkaseen.
Nehän höyrystää pussin märäksi jos laittaa lämpimänä, että kovuus johtuu liian jauhoisesta taikinasta mikä on aloittelevan pullanleipojan ongelma ettei osata jättää löysäksi.
Vierailija kirjoitti:
Kaupan leipäkin tulee monesti ihanan lämpimissä pusseissa pehmoisena ! :)
Meillä leipomukset saavat viiletä liinan alla, ja sitten pussiin, ja kun ovat "kylmiä" niin pakkaseen.
Kaupassa leipomukset ovat pahvipussissa ja pahvi imee ylimääräisen kosteuden.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kaupan leipäkin tulee monesti ihanan lämpimissä pusseissa pehmoisena ! :)
Meillä leipomukset saavat viiletä liinan alla, ja sitten pussiin, ja kun ovat "kylmiä" niin pakkaseen.Kaupassa leipomukset ovat pahvipussissa ja pahvi imee ylimääräisen kosteuden.
Tarkoitatko paperipussissa ?
Sulla ei taida hygieniapassia olla. Tai sit jos on, ihmettelen miten voi olla.