Epäonnistuin jopa tortillan teossa, olen kaikkien aikojen luuseri
Paistoin sen lätyn vielä pannulla ja se paloi, mutta ei mennyt kiinni vaan levähti kun siirsin lautaselle. Millainen luuseri olen? Voiko joku päästää minut kärsimyksistäni.
Kommentit (16)
"Kaikkien aikojen luuseri" on ykkönen luuseriuudessa.
Vierailija kirjoitti:
Ei mennyt kiinni? Häh?
En osaa taitella sitä. Kaikki muut käärivät sen Instassa niin hienosti.
Siis vasta lautasellahan se taitellaan?
Ei sitä paisteta, lämmitys nopeasti.
Se lämmitetään uunissa tai mikrossa. Ja sen ei oo tarkoituskaan pysyä kiinni, otat sen heti kouraasi kun olet taitellut.
Ap on varmaan tehnyt niitä trendijuttuja joissa tortilla täytetään neljässä osassa eri täytteillä ja sitten taitellaan kiinni ja paistetaan pannulla. En muista miksi niitä kutsutaan.
Itsekkin tein noita enkä saanut täytteitä kunnolla pysymään sisällä eikä ne todellakaan näyttäneet kauniilta. Mutta pääasia, ne oli hyviä.
Vierailija kirjoitti:
Ei sitä paisteta, lämmitys nopeasti.
Miten niin? Minä teen usein taikinan itse, ja kyllä se paistamista mielestäni on. Mutta ei sitä pannulla täytetä ja kääritä, jos ei ole se mikä ihme se nimeltään taas olikaan...
Äläpä masennu! Kyllä se onnistuu seuraavalla kerralla paremmin! Ja saapihan niitä valmiina? Lämmittää semmoisia! Tsemppiä sulle!
Johan sinulla, ap, oli se tortilla. Yritit vaan tehda siita jotain muuta. Miksi tehda meksikolaista ruokaa jota ei osaa tehda ja joka ei kuitenkaan maistu "oikealta".
Taco on niita helpoimpia kun vaan laittaa taytteet ja kaantaa tortillan kaksin kerroin.
Chimichanga on jo vahan vaikeampi.
Voimia ja jaksamisia tortillakriisisi keskellä.
Kyllä sä tästä jotenkin selviät, usko pois.
Mita mammat sanoisi jos Meksikon valtaisi karjalanpiirakkabuumi? Ruisjauhoja ei loydy mutta kylla se maissistakin onnistuu. Sitten vaan sommittelemaan rypytyksia.
Yleensä olen taitellut ilman paistamista, mutta Instassa joku tei näin ja ajattelin sen olevan idioottivarma keino, mutta eihän tällaisella luuserilla sellaisetkaan asiat onnistu. Olisi pitänyt paistaa oma naama siinä pannulla.
Harjoitus tekee mestarin, tietäisit mitä minä olen tehnyt ajatuksissani ja opetellessani ruuanlaittoa. Esim pullasta ilman sokeria, ei tullut kovin hyvää, eikä munakkaan kääntäminen onnistu aina vieläkään. Joskus mokailen vieläkin.
Ei mennyt kiinni? Häh?