Miksi italialaistyylistä pizzaa aina Suomessa?
Aina sanotaan että ei maistu miltään, liian vähän täytteitä, liian vähän juustoa jne. Sitten ylistetään jonkun kebabpaikan "lättyjä" joissa juustona on paksu kerros jotain kumipurua ja täytteenä purkkiherkkusientä ja huonolaatuista pilaantunutta lihaa.
Kommentit (10)
Missä näin aina sanotaan? En oo koskaan kuullut.
Koska Suomessa saa sanoa oman mielipiteensä.
Koska Ruotsissa ne maistuvat aivan jalkahieltä.
Siksipä teen kotona ja teen niistä ruokaisia, koska ovat paljon parempi kuin tomaattiliemi pohjan päällä…
Koska Suomessa tärkeintä on ruoan määrä, Italiassa sen maku ja laatu.
Venäläistä pizzaako pitäisi olla?
Vai grönlantilaista?
Jäi kertomatta se, että mitä pitäisi olla.
Missähän ihmeessä nämä "aina sanotaan" tyypit oikein elävät? Ei Suomessa "aina sanota" mitään, vaan jokaisella on ihan oma makunsa ja mielipiteensä.
Et ole uniikki lumihiutale.
Vierailija kirjoitti:
Missähän ihmeessä nämä "aina sanotaan" tyypit oikein elävät? Ei Suomessa "aina sanota" mitään, vaan jokaisella on ihan oma makunsa ja mielipiteensä.
Et ole uniikki lumihiutale.
Eikä tuossa edes tullut selville, että mitä ap pitää italialaisena pizzana ja sitäkö Suomessa on vai ei.
Karvispaikoissa ottaa päähän eniten se, että soittelevat parkkipaikalta noutamaan lättyjänsä. Kotiinkuljetus on kuitenkin maksettu.
Ei yhtään karvispizzaa enää koskaan meille. Palvelu ratkaisee.
Siis mitä mieltä oikein olet?