Gluteenitonta ja vegaani sta leivontaa. Parhaat reseptisi.
Omenapiirakka
3dl virtasalmen vaalea jauhoseos (tilaustuote)
0,5dl pirkka kaurajauho
2tl leivinjauhe
1 tl vanilijasokeria
1dl sokeria
100g msrgariinia(sininen keiju)
2,25dl gluteeniton kauramaito
Kirpeitä omenoita
1.sekoita kuivat aineet keskenään
2.lisää sulatettu margariini ja kauramito
3. Päälle omenalohkoja, sokeria ja kanelia.
200c 30min.
Riisipiirakat
2dl kylmää vettä
1/2tl suola
2tl phyllium
3dl tattarijauhoja ( virtasalmen tai Keskisen mylly)
1l riisimaitoa
1. Keitä riisipuuro ohjeen mukaan riisimaitoon
2.sekoita phyllium veteen. Anna hetki turvota.
3. Lisää tattarijauhot joukkoon pienissä erissä.
4. Tee taikinasta palloja ja litistä ne.
5. Laita keskelle riisipuuroa ja rypytä reunat
250c 15-20min.
Lisää tulee vielä kunhan jaksan kirjoittaa