Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voiko vakuumissa olevaan raa’an lohen pakastaa?

Vierailija
23.02.2022 |

Siis kai voi, mutta onko pysyykö rakenne hyvänä?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
23.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei. Koska se on jo pakastettu.

Vierailija
2/9 |
23.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En oo kokeillut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
23.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pysyy. Käytä rasvainen kala kolmen kuukauden sisällä. 

Vierailija
4/9 |
23.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei. Koska se on jo pakastettu.

PItäisi mainita paketissa, jos on pakastettu.

Vierailija
5/9 |
23.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Menee vähän mössöiseksi/pehmeämmäksi, mutta ihan syötävää kuitenkin.

Vierailija
6/9 |
23.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei. Koska se on jo pakastettu.

Voihan se olla tuorekin. Monts kertaa lohi jaetaan pienemmiksi ja myydään palasina ei pakastetrtuna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
23.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paketissa ei lue, että olisi pakastettu.

Olisin tekemässä lohikeittoa, mutta tälle päivälle on jo ruoka.

Lohessa lukee viimeinen käyttöpäivä 25.2. Mietin vain, että olisiko parempi pakastaa se, vaikka sulatankin sen piakkoin.

Ap

Vierailija
8/9 |
23.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita saman tien vähän suolaa, pippuria, sokeria. Sitten pakkaseen. Sitten kun sulatat, niin se on herkullisesti maustunut. Vähän kuin graavia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
23.02.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Paketissa ei lue, että olisi pakastettu.

Olisin tekemässä lohikeittoa, mutta tälle päivälle on jo ruoka.

Lohessa lukee viimeinen käyttöpäivä 25.2. Mietin vain, että olisiko parempi pakastaa se, vaikka sulatankin sen piakkoin.

Ap

Pakasta ilman muuta välittömästi. Sen mikrobiologinen laatu laskee koko ajan, varsinkin ottaen huomioon, että sun jääkaapissa on tod näk liian lämmintä kalan säilytykseen, koska niin kaikilla  on.

t. kokki