Jauhelihaa myydään mutta miksi ei pilkottua sipulia (Haluaan Spagehtiiaaa!!!)
Ja miksi ei myydä jauhelihaa kypsänä, kaikki eivät ole niin mestarikokkeja edelleenkään eikä aikaakaan välttämättä ole vaikka kotiruokaa arvostettaisiinkin!
Kommentit (29)
On pakastettua sipulikuutiota kaupoissa.
Ja tukuista saa kypsää jauhelihaa.
Pakasteena myydään pilkottua sipulia.
Pilkottua sipulia saa pakasteena. Ole hyvä.
Kypsää jauhelihaa oli jokunen vuosi sitten markkinoilla, mutta se ei käynyt kaupaksi, joten myynti lopetettiin.
Muistelisin joskus ostaneeni pilkottua sipulia pakasteena. Oletko katsonut pakastevihannesten joukosta?
Oikeesti? Jauhelihan paistaminen ja sipulin pilkkominen ei vaadi että pitäisi olla mestarikokki. Varmaan helpoimmat ainekset paistaa ja pilkkoa.
Luuletko ap , että vain mestarikokki voi laittaa paistinpannuun öljyä, jauhelihan ja mausteet? Mistä näitä uusavuttomia tyhmiä oikein sikiää- ihmettelen vain.
Onko koulussa vielä kotitaloutta? Ainakin 1 vuosi oli syytä olla.
https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/kari-aihisen-tarkein-saanto-…
EI tosiaankaan ole rakettitiedettä,netti pullolaan ohjeita!
Olihan sitä ruskistettua jauhelihaa yhdessä vaiheessa myynnissä.. Pakastealtaasta löytyy pilkottua sipulia, yhä.
Vierailija kirjoitti:
Pilkottua sipulia saa pakasteena. Ole hyvä.
Kypsää jauhelihaa oli jokunen vuosi sitten markkinoilla, mutta se ei käynyt kaupaksi, joten myynti lopetettiin.
Jännä että valmisjauheliha ei kelvannut kenellekään. Ei ollut myynnissä kuin hetken, muutaman kuukauden.
Niin ap, et siis osaa kuoria sipulia, eikä terävä veitsi pysy kätösessä, jotta voit pilkkoa sipulin. Siihen menee aikaa max minuutti😂
eikä spagettiin tarvitse silputtua sipulia eikä jauhelihaa,senkun keittää kypsäksi suolavedessä ja haarukoi ääntä kohti!
Voisin kuvitella miten sipulista lähtee aromit ja raikkaus jos se olisi valmiiksi pilkottuna hyllyssä. Pakasteenakin on melko mautonta.
Se valmiiksi paistettu jauheliha ei vaan menny kaupaksi. Hyvällä maustamisella siitä sai kyllä syötävää.
Itse ostan pakkasesta valmiiksi pilkottua sipulia. Varsinkin näin kevättä kohden mennessä saa tuoretta. Reumaatikoille se on myös mainio apu kun ei tarvi kipeillä sormilla silputa.
Vierailija kirjoitti:
eikä spagettiin tarvitse silputtua sipulia eikä jauhelihaa,senkun keittää kypsäksi suolavedessä ja haarukoi ääntä kohti!
No turaus ketsuppia!
Vierailija kirjoitti:
Oikeesti? Jauhelihan paistaminen ja sipulin pilkkominen ei vaadi että pitäisi olla mestarikokki. Varmaan helpoimmat ainekset paistaa ja pilkkoa.
Itselleni sipuli on työläs. Ja silmät valuu tunnin sen jälkeen.
Sipulirouhetta saa myös kuivattuna (Priman, Maustepörssin ja Sallisen isot purkit). En tarkoita sitä paahdettua jossa on vehnäjauhokuorrutus. On parempaa kuin pakaste.
No myydäänhän pakasteessa.