Hyvää ruokaa jauhelihasta?
Kommentit (24)
https://snellman.fi/fi/tuotteet/reseptit/jauheliharuoat/page/3/
Täällä on herkullisia ohjeita vaikka millä mitalla.
https://snellman.fi/fi/reseptit/jauheliha-munakasrulla/
Tämä on helppo ja lämmittää seuraavana aamuna aamupalaksi.Täytettä voi soveltaa.
Teen just italialaisia lihapullia, johon tulee tavan aineiden lisäksi pinjansiemeniä, rusinoita, lehtipersiljaa ja parmesaania. Kastike paseeratusta tomaatista, sipulimurskasta,fariinisokerista, chilistä, lisäksi suolaa ja mustapippuria
Osta paljon kerralla kun on tarjouksessa. Tee jauhelihasta kastike isossa kattilassa tomaattimurskan ja turhaa haukuttujen maissi-herne-paprikasekoituksen kanssa. Jaa osiin ja pakasta. Ota pakkasesta yksi kerrallaan (esimerkiksi 3 kertaa viikossa) näin:
-Lisää kermaa ja sieniä, keitä paljon riisiä sen lisäksi
-Laita vuokaan pastan kanssa vuorotellen, lisää valkokastiketta jossa runsaasti juustoa
-Tarjoa kastikkeena perunamuusin kera.
Kaikki kurkku- ja tomaatti- ja paprikalisät voit maun mukaan joko sotkea kastikkeeseen tai tarjota lautasen reunalla salaattina.
Yleensä ostan tarjouksesta paljon, teen lihapullia ja pakastan sen mitä emme heti syö. Nytkin on pakkasessa ainakin 5 pussia, 20 jokaisessa.
Lapset rakastavat myös juusto-jauhelihakeittoa. Teen ehkä kerran kuussa. Ja itsetehdyistä burgereistakin he pitävät. Siinä sulle 3 helppoa ideaa.
Tee lihamureketta ja laita sinne väliin lohifilee.
Jauheliha pata kattilassa. Ruskista jauheliha, laita kattilaan 3-4dl lihalientä, lisää kattilaan4-6kuorittus ja pilkottua perunaa sekä 2-3porkkanaa, lisää kattilaan ruskistettu jauheliha anna hetken kiehua ja lisää iso pala pilkottua purjoa. Mausta pippurilla ja paprikajauheella. Keitä kunnes peruna ja porkkana on kypsiä. Lopuksi lisää purkki smetanaa ja kiehauta, valmis! Ruokaa pitää sekoittaa kypsymisen aikana, jää muuten helposti kiinni kattilaan. Nopea, helppo ja hyvää, meidän perheen yksi lemppareista.
Vierailija kirjoitti:
ei ole,vanhanaikaista
Nii. Makaroonit on nykyaikaa.
Vierailija kirjoitti:
Jauheliha pata kattilassa. Ruskista jauheliha, laita kattilaan 3-4dl lihalientä, lisää kattilaan4-6kuorittus ja pilkottua perunaa sekä 2-3porkkanaa, lisää kattilaan ruskistettu jauheliha anna hetken kiehua ja lisää iso pala pilkottua purjoa. Mausta pippurilla ja paprikajauheella. Keitä kunnes peruna ja porkkana on kypsiä. Lopuksi lisää purkki smetanaa ja kiehauta, valmis! Ruokaa pitää sekoittaa kypsymisen aikana, jää muuten helposti kiinni kattilaan. Nopea, helppo ja hyvää, meidän perheen yksi lemppareista.
Pata kattilaa soimaa.
Hyviä ohjeita täällä. Ja jauhelihasta muuten ei saakaan aikaiseksi kuin hyvää ruokaa.
Enchiladat, Santa Marian sivuilla hyvä ohje.
Vierailija kirjoitti:
Hyviä ohjeita täällä. Ja jauhelihasta muuten ei saakaan aikaiseksi kuin hyvää ruokaa.
Vaikea siinä on epäonnistua vähän tumpelommankaan.
Liotat ensin yön yli ja huuhtaiset. Sen jälkeen keität jauhelihat runsaassa vedessä noin kaksi tuntia.
Tee pihvejä ja paista ne uunissa.