Cafe Latte tai jokin kermainen kahvi kotiloissa?
Kerro paras reseptisi. Normaali kahvinkeitin on vain.
Kommentit (7)
Normi kahvinkeittimellä Pauligin Parisiennea. Siitä tavallista vahvempaa kahvia. Kuppiin puolet maitoa, lämmitetään. Puolet vahvaa kahvia.
Vierailija kirjoitti:
Kotioloissa eikä kotiloissa kuitenkin
Äh just kun olin tulossa puhumaan pitkään sekavia kotiloista.
Tummapaahtoinen kahvi manteli-tai kauramaidolla. Halutessaan voi lisätä siihen vaikka jotain makusiirappia. Kannattaa myös kokeilla lisätä porojen joukkoon kardemummaa. Tai pari lusikallista maitokaakaojauhetta.
Vierailija kirjoitti:
Normi kahvinkeittimellä Pauligin Parisiennea. Siitä tavallista vahvempaa kahvia. Kuppiin puolet maitoa, lämmitetään. Puolet vahvaa kahvia.
Tuo kahvi on NIIN pahaa! Jäi vieraaltakin juomatta. Hyi 🤮
Tämä on helppo. Lämmität maitoa, mieluiten täysmaitoa mikrossa ja lisäät teelusikallisen pikakahvia. Sokeriakin voi laittaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Normi kahvinkeittimellä Pauligin Parisiennea. Siitä tavallista vahvempaa kahvia. Kuppiin puolet maitoa, lämmitetään. Puolet vahvaa kahvia.
Tuo kahvi on NIIN pahaa! Jäi vieraaltakin juomatta. Hyi 🤮
Laitoitko vähintään puolet maitoa?
Latte tehdään espersson pohjalle. Ei taviskeittimessä sellaista saa. Parisienne on vahvinta.
Kotioloissa eikä kotiloissa kuitenkin