Minulla on jääkaapissa saalistamani lohi. Mitä sille tekisin?
Saaliin kunniaksi vedin eilen kännin ja nyt on armoton krapula.
Miten tuon nyt helpoimmin valmistaisin?
Kommentit (16)
Mielenkiintoinen uni, mutta totuus paljastuu kyllä kun selviät. Ei se ole lohi, jonka sinä jääkaapistasi löydät.
Laita mikroon sellaisenaan. 6 tuntia on passeli aika.
Uunissa uunilohena helpointa. Pellille leivinpaperin päälle. Mausteita pintaan ja uuniin.
Jos jää ylimääräistä teen seuraavana pvänä helpon lohipastan. Sipulia, kermaa, lohi paloina sekaan ja mausteita kuten sitruunapippuri, kuivattu tilli... Kaadat keitetytyn pastan päälle ja nam!
Kokeilepa vaikka sellaista, että syöt sen. (tiedän, tämä oli tajunnan räjäyttävä vinkki, ei kestä kiittää).
Jos on tarpeeksi iso, niin syö minkä kerkiät ja laske keväällä takaisin kutemaan.
Paloittele ja laita pakasteeseen.
Anna naapurillesi,niin sillä on jotain tekemistä.
Nypi ensin haulit pois, tee ohuita lastuja, suolaa reilusti ja purista joukkoon sitruunan mehu. Huomenna valmista seuraavan päivän krapularuoaksi.
Meegrillaamaan se mannerheimintielle
Tiistaina housuun ja baariin kun avautuvat