Voisiko joku kokenut leipuri auttaa? Teen parhaillaan focaccialeipää, mutta resepti on hieman epäselvä...
Eli tuossa reseptin ohjeissa käsketään lisäämään vettä, mutta reseptin ainesosissa ei mainita yhtään paljonko sitä vettä tulisi laittaa. Paljonko laittaisin kun jauhoja on noin 7 dl?
https://www.archanaskitchen.com/whole-wheat-rosemary-focaccia-bread
Kommentit (6)
ehkä jotain 3 desiä, lisää jos jää liian kiinteäksi. Luulen että Focaccia saa olla aika löysää.
Eti joku toinen ohje ja kurkkaa sieltä
Oih, focaccia on niin hyvää! Pitäis taas tehdä pitkästä aikaa.
Vierailija kirjoitti:
ehkä jotain 3 desiä, lisää jos jää liian kiinteäksi. Luulen että Focaccia saa olla aika löysää.
Niin sekin että täysjyväjauhot taitaa sitoa enemmän nestettä jos nyt oikein muistan
Joo, mulla on tosiaan täysjyväjauhoja... Kokeillaan lähteä sillä kolmella mitä joku tuossa ehdotti. En ole koskaan tehnyt focacciaa, joten en oikein tiedä miten paksulta taikinan pitäisi näyttää, mutta YouTubesta voisin varmaan löytää videon, jossa näkee miltä näyttää...
T.AP
Heitä joku 3 rkl öljyä ja loput sen verran vettä, että siitä tulee mukavantuntuinen taikina.
t. uroskokki.