Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onnko kukaan alkanut kilpailemaan woltin kanssa vielä siiitä että joku vielä valmistaisi ne tuomansa ruoat pöytään? Puolivalmisateriathan tietysti on jo olemasssa.

Vierailija
05.01.2022 |

.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
05.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

No siis suomalaiset ravintolat käytännössä kokoonpanevat ja lämmittävät ruoat pakasteista ja puolivalmisteista. Luulitko tosissaan, että Suomessa olisi ravintoloita, joissa ruoka valmistetaan raaka-aineista?

Mitä luulet, jos menuihin tulisi Suomessa sama pakko kuin Italiassa, että puolivalmisteita ja pakasteita sisältävät annokset pitää merkitä erikseen?

Vierailija
2/6 |
05.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Totttakai se työ siinä maksaaa kun mietitään että miten paljon siihen liittyy työtunteja. Tarkoiitin puolivalmisteilla kuluttajaa joka lämmittää tuotteeen lähinnä. En eineksiä. Taaas uusi standardi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
05.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai niinkuin Seattle Sutton's?

https://www.seattlesutton.com/?utm_term=seattle%20sutton%20menu&utm_cam…

Taman tyyppisia on vaikka kuinka paljon "roskaruoan" luvatussa maassa. Bon Appetit!

Vierailija
4/6 |
05.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja mietttii vaikka jotain leipomoita ja ne leipomotuotteet leivotaan yöllä. Miksi niiitä ei leivota silloin kun asiakas on tenyt sen 8 tunnin työpäivän ja saaapuu turoeeltaan siinä kello 16 maiissa sinne leipomo tiskille ja tuoreen leivän tuoksut kantautuu sietlä ihanasti ja hyväää asiakaspalvelua vaikka olisi ollut vaikka täysin surkea päivä mutta aurinko pilkahtelee sieltä kuitenkin raskaan työpäivän pääätteeksi ja tuore vasta paistettu leipä kainalosssa.

Vierailija
5/6 |
05.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ja mietttii vaikka jotain leipomoita ja ne leipomotuotteet leivotaan yöllä. Miksi niiitä ei leivota silloin kun asiakas on tenyt sen 8 tunnin työpäivän ja saaapuu turoeeltaan siinä kello 16 maiissa sinne leipomo tiskille ja tuoreen leivän tuoksut kantautuu sietlä ihanasti ja hyväää asiakaspalvelua vaikka olisi ollut vaikka täysin surkea päivä mutta aurinko pilkahtelee sieltä kuitenkin raskaan työpäivän pääätteeksi ja tuore vasta paistettu leipä kainalosssa.

Uuutta potkua päiväään kun surkea päivä käääntyykin hyväksi ihan hetkesssä.

Vierailija
6/6 |
05.01.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ja mietttii vaikka jotain leipomoita ja ne leipomotuotteet leivotaan yöllä. Miksi niiitä ei leivota silloin kun asiakas on tenyt sen 8 tunnin työpäivän ja saaapuu turoeeltaan siinä kello 16 maiissa sinne leipomo tiskille ja tuoreen leivän tuoksut kantautuu sietlä ihanasti ja hyväää asiakaspalvelua vaikka olisi ollut vaikka täysin surkea päivä mutta aurinko pilkahtelee sieltä kuitenkin raskaan työpäivän pääätteeksi ja tuore vasta paistettu leipä kainalosssa.

Uuutta potkua päiväään kun surkea päivä käääntyykin hyväksi ihan hetkesssä.

SIiinä kun mietttii hetkessä mikä on se elämän tarkoiitus suu mutrussa ja yhtäkkiä saakin yllättävän kääänteen ja elämä taas hymyileee.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme neljä neljä