Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kape Aihinen neuvoo sinulle uusavuttomallekin nakkien keiton

Vierailija
31.12.2021 |

Pääsääntö on ettet lilluttele nakkejasi vedessä liian pitkään tai ne muuttuvat harmaiksi.

https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/75cb1205-1a30-492f-b15e-fdc…

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
31.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Gurmee-kapella on aina ollut pöljät neuvot ruuanlaittoon.

Ei ole ikinä nakit haljenneet kun olen laittanut ne kylmään veteen ja sitten levy täysille, odotetaan, että kiehahtaa ja valmista on.

Ja v..sti suolaa kaikkeen, se on ydinasia gurmeekokkauksessa! Yäk.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla