Lue keskustelun säännöt.
  Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
                            Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
                            Alue: Aihe vapaa
      
      
      Kape Aihinen neuvoo sinulle uusavuttomallekin nakkien keiton
31.12.2021 | 
                  Pääsääntö on ettet lilluttele nakkejasi vedessä liian pitkään tai ne muuttuvat harmaiksi.
https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/75cb1205-1a30-492f-b15e-fdc…
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
  Sisältö jatkuu mainoksen alla
  Alue: Aihe vapaa
      
      
      
Gurmee-kapella on aina ollut pöljät neuvot ruuanlaittoon.
Ei ole ikinä nakit haljenneet kun olen laittanut ne kylmään veteen ja sitten levy täysille, odotetaan, että kiehahtaa ja valmista on.
Ja v..sti suolaa kaikkeen, se on ydinasia gurmeekokkauksessa! Yäk.