Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tein helppoa ja hyvää pastaa, tässä ohje, jos kiinnostaa

Vierailija
27.12.2021 |

Piti äkkiä keksiä jotain nopeaa ja jääkaapissa oli vähänlaisesti aineksia. Löytyi yksi kellastunut parsakaali. Pilkoin sen pieniksi paloiksi vuokaan ja sekoitin joukkoon valkosipulia ja öljyä. Laitoin sen uuniin 200 asteeseen ja sitten pastavesi kiehumaan. Kypsään spagettiin sekoitin öljyä, sitruunamehua, pastan keitinvettä, pari valkosipulinkynttä sekä sormisuolaa ja mustapippuria. Sekoitin sen uunivuokaan parsakaalin joukkoon ja raastoin päälle erilaisia jääkaapista löytyviä juustonkänttyjä (kaikki olivat hieman voimakkaamman makuisia) sekä parmesania. Laitoin takaisin uuniin ja paistoin, kunnes juusto oli sulaa. Oli maukasta.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
27.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuulostaa hyvältä.

Ja italialaiselta. Siellä ruoka tehdään usein juuri noin, vähät aineet ja hyvät maut <3 

Vierailija
2/9 |
27.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kellastuneen parsakaalin paikka on biojätteessä eikä ruokalautasella. Mutta hieno homma että maistui :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
27.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kellastuneen parsakaalin paikka on biojätteessä eikä ruokalautasella. Mutta hieno homma että maistui :)

Miksi sen paikka on biojätteessä?

Ap

Vierailija
4/9 |
27.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pasta on kyllä lohturuokaa. Mutta itse käytän kyllä vastaostettuja aineksia.

Vierailija
5/9 |
27.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kuulostaa hyvältä.

Ja italialaiselta. Siellä ruoka tehdään usein juuri noin, vähät aineet ja hyvät maut <3 

Lueskelin joskus sitä suomalaista Aglio & olio -kirjaa, siitä saa hyviä ideoita.

Ap

Vierailija
6/9 |
27.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pasta on kyllä lohturuokaa. Mutta itse käytän kyllä vastaostettuja aineksia.

Mä taas yritän käyttää ostamani ainekset mahdollisimman tarkkaan. Monet hieman nuupahtaneet kasvikset menevät paremmin paistettuna. Esim. höyrytettynä tuollainen kellastunut parsakaali olisi pahaa.

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
27.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos reseptistä. Taidanpa kokeilla. :)

Vierailija
8/9 |
27.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kiitos reseptistä. Taidanpa kokeilla. :)

Toivottavasti maistuu!

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
27.12.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Missä fretti?