Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Uusin reseptini, jota kutsun joulujämäsushiksi. En jaksanut keittää erikseen sushiriisiä ja liottaa sushietikkaan. Laitoin päivän puuroriisit pohjaksi merikevälevyn päälle ja keitettyjä porkkanoita. Ripaus etikka-valkosipuli-lime-sinappi salaattikastikett
valamanmunkki IivanaJulma
26.12.2021 |
Uusin reseptini, jota kutsun joulujämäsushiksi. En jaksanut keittää erikseen sushiriisiä ja liottaa sushietikkaan. Laitoin päivän puuroriisit pohjaksi merikevälevyn päälle ja keitettyjä porkkanoita. Ripaus etikka-valkosipuli-lime-sinappi salaattikastiketta tuomaan etikan makua. Lisäksi hieman hummusta, wasabia ja inkiväärislicea ja raakaa lohta ja muutama oliivi samaan kääryleeseen. Kääritään, leikataan ja dipataan soijaan. Tää oli ihan yhtä hyvää kuin normi sushi. lisäksi viimeiseen kääryleeseen laitoin kokeeksi banaania ihan hyvä lisänä avokadon korvikkeena.
Kommentit (2)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Kuulostaa tosi hyvältä. Olisi kiva nähdä ohjeet kuvien kera. Ei sulla blogia olis?