Paistanko vai keitänkö kinkun?
Töistä olen nyt 3 vuotena saanut kinkun, kaksi edellistä olen paistanut kinkun. Nyt kun otin kinkun huoneenlämpöön ja luin netistä ohjeita, kinkun voi keittää. Onko keitetty kinkku parempaa kun uunissa kypsytetty?
Mulla olisi tänään vapaapäivä ja puuliesi missä pystyisin kinkun keittämään (ja säästämään sähkölaskussa) mutta helpommalla pääsisin kun laittaisin sen uuniin.
Kommentit (11)
Keittämällä tulee hyvä jos sinulla on kattila jonne mahtuu
Mikään keitetty ei ole parempaa kuin paistettu.
Vierailija kirjoitti:
Mikään keitetty ei ole parempaa kuin paistettu.
Minkä verran pannulle voita jos tekee paistamalla perinteisen hernesopan?
Helpompi keittää kun paistaa. Ei tarvii pussista ährätä liemien kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Helpompi keittää kun paistaa. Ei tarvii pussista ährätä liemien kanssa.
Tätä mietin, sit tulis samalla lämmitettyä kämppää kun puuliedellä keitän. Mutta haluan HYVÄN MAKUISEN kinkun, eli keitänkö vai pistänkö uuniin?
Vierailija kirjoitti:
Mikään keitetty ei ole parempaa kuin paistettu.
On, nimittäin keitetyt nakit
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mikään keitetty ei ole parempaa kuin paistettu.
Minkä verran pannulle voita jos tekee paistamalla perinteisen hernesopan?
Ja taas armoitettu vitsailija…
Sehän on ap aivan makuasia.
Puuliedessä on oltava koko ajan tietty tuli, semmonen sopiva, että kinkku kypsyy hitaasti mutta varmasti.
Siinä on mielestäni enemmän oltava tarkkana ja valvottava sitä keittämistä.
Helpompi se on paistaa. Mutta tämäkin on makuasia.
Ehkä mä paistan vaikka sekin on säätöä. Mut saan uunissa pidettyä lämmön tasaisena :)
Ja siis mulla on 6kg kinkku, löytyy jopa kattila mihin kinkku mahtuisi,mutta onko keitetty kinkku hyvän makuinen?