Aiotko taas syödä jouluna siirapilla maustettua perunalaatikkoa?
Ei taida tulla joulu ilman siirapilla maustettua muusia joka sitten paistetaan uunissa nam nam?
Kommentit (12)
En aio. Ikinä ne ole sitä syönyt, enkä ajatellut nyt aloittaa. N50
Ei niin tulekaan, ilman muuta laitan perunalaatikon siirapista sopiva makeus. Tee sama, niin tarte täällä vinkua.
Perunaröstiä vaihteeksi. Ja makaronilaatikkoa ilman munamaitoa jyvämakaronista.
Mielestäni imelletty perunalaatikko on parempi, perinteisempi ja luonnollisesti makeutettu.
En, ei kuulu meidän joulupöytään, eikä ole koskaan kuulunutkaan. Siirapilla maustettu maksalaatikko on joulupöydässä yleisempi meidän alueella.
Vierailija kirjoitti:
Siirappi on myös maksalaatikon pääainesosa.
Eineslaatikoita tarkoitat?
Resepti millä teen. Riisisuurimoita 2dl, maitoa 5dl, maksaa 300g jne...
Siirappia 1-2 ruokalusikallista.
Vierailija kirjoitti:
En, ei kuulu meidän joulupöytään, eikä ole koskaan kuulunutkaan. Siirapilla maustettu maksalaatikko on joulupöydässä yleisempi meidän alueella.
Jalostajan maksalaatikon yksi pääainesosista on siirappi.
Googlaa tuoteseloste.
Tiedättekö, en ole koskaan syönyt imellettyä perunalaatikkoa! Ei kuulu Itä-Suomalaiseen joulupöytään ja jostain syystä en ole siihen muuallakaan törmännyt. Pitäis kyllä päästä maistamaan.
Vierailija kirjoitti:
Mielestäni imelletty perunalaatikko on parempi, perinteisempi ja luonnollisesti makeutettu.
Aitoa imellettyä perunalaatikkoa ei makeuteta ja makeus saadaan aidosti imeltämällä.
Vierailija kirjoitti:
Tiedättekö, en ole koskaan syönyt imellettyä perunalaatikkoa! Ei kuulu Itä-Suomalaiseen joulupöytään ja jostain syystä en ole siihen muuallakaan törmännyt. Pitäis kyllä päästä maistamaan.
Ainakin Liperissä, Kiuruvedellä, Kiteellä ja Iomantsissa on valmistettu imellettyä perunalaatikkoa jouluksi ja aika yleisesti muinakin aikoina.
Siirappi on myös maksalaatikon pääainesosa.