Millä keventää joululaatikoita?
Sain kaverilta kotitekoisia laatikoita, mutta ne ovat omaan makuuni liian tuhteja. Vissiin lisäillyt ihan urakalla kermaa ja voita. Voiko noita laimentaa jollain? En haluaisi heittää hukkaan.
Kommentit (12)
Saarioinenkin pilannut laatikkonsa liialla makeudella. Atrialla maistuu vielä lanttu ja porkkana.
Äidin kevennytty lanttulaatikko ei maistunut enää miltään, paitsi vedelle ja lantulle.
-ohis
Jos ostaa pelkää lanttu/porkkanasotetta lisää ne ja laittaa uuniin.
Lisää pelkkää sosetta ja paista uudelleen. Naturelsosetta saa kaupoista, lanttua, porkkanaa.
No älä hyvä ihminen laimenna laatikoita. On se kumma jos edes jouluna ei voi syödä kermaa ja voita. Anna jollekin, joka ei nirsoile, naapurille vaikka.
Ei näissä joululaatikoissa jotka itse tekee reseptien mukaan, ole paljon kermaa, eikä sokeria, eikä voita.
Siinä taas yksi rasvapelkoinen kipuilee. Tarkoitan ap:tä.
Vierailija kirjoitti:
Ei näissä joululaatikoissa jotka itse tekee reseptien mukaan, ole paljon kermaa, eikä sokeria, eikä voita.
Mistä sä kaikkien kokkien laatikoiden sisällöt tiedät?
Voi, vaihdetaan! Mulla ei ole kuin verkkoruokakaupan kuljetuspahvilaatikoita. Maistunevat kevyesti pahvilta, eivät taatusti ole liian tuhteja.
No voit laimentaa vaikka sosekeitoksi. Tai sitten syödä ne sellaisinaan ja lisätä kasviksia lautaselle