Alkaa olla perinteinen itsenäisyyspäivän iltapäiväkänni nousukiidossa.
Ennen tuntemattoman sotilaan alkua aloitetaan ruuan alkuvalmistelu, pääpiirteissään aina sama. Tänään tarkalleen puikulaperunoista muussia ja pitkään haudutettua naudan sisäpaistia. Paistin päälle Aurajuusto kastiketta. Lisukkeena keitetty kanamuna täytteenä kirjolohen mätiä, ripaus punasipulia ja sitruunapippuria. Siihen vielä salaatti, rapeaa jäävuorisalaattia, minitomaattia ja kurkkua, kastikkeena felix hunaja-sinappi joka on aivan taivaallista. Snapsina alkuun Finlandia karpalovodka ja ruokajuomana Sandels.
Tämä kaikki kun tuntematon pyörii taustalla, toki ruokailun ajaksi katsoin sitä, ei ehkä kovin sivistynyttä mutta toimii. Ruokaa laittaessa tuli imettyä lonkeroa ja snapsiakin on mennyt kohta puoli pulloa. vauhti kiihtyy.
Kommentit (4)
Viideltä saunaan ja kuudelta putkaan.
Kuinkahan meidän käy? Koko Suomen. No hyvin kävi, kiitos isoisien. Mutta entä tulevaisuus?