Millä perusteella mokkapalat ovat helppo leivonnainen? Tänään taas tein ja muistin miksi edellikerrasta on aikaa
Sulata ja sekoita ja keitä kahvia. Kanna pohja ulos jäähtymään. Ei perhana, kuorrute imeytyi pohjaan.
Kommentit (31)
Vain tuon kuorrutteen laitossa voi epäonnistua. Mutta maku ei kärsi vaikka laittaisi liian kuumalle pohjalle.
Taas? Eikös viime viikolla käynyt sama?
Olen onnistunut, mutta niissä on aivan liikaa rasvaa ja sokeria.
Vierailija kirjoitti:
Olen onnistunut, mutta niissä on aivan liikaa rasvaa ja sokeria.
Ei niitä joka päivä ole tarkoitus syödäkään. Mikään ei ole niin ankeaa kuin joku terveellisesti leivottu "herkku".
Minä levitän kuorrutteen aina kuumalle pohjalle, ja hyvä tulee, nimenomaan leviää lämpimään pohjaan hyvin se kuorrute.
Tulee mieleen, että nestettä on liikaa, jos imeytyy.
Helpoin leivonnainen joka onnistuu varmasti. Pitää vain muistaa antaa jäähtyä riittävästi. Ei siinä ole ikinä tuntia kauempaa mennyt huoneenlämmössä.
Meillä ongelma mokkapalojen kanssa on niiden syömisen ajoitus. Kofeiiniherkkinä uni ei tule jos liian myöhään niitä syö. Hyvin harvoin on tilanteita jolloin niitä syödä päivällä.
Pohjaa tarvi edes paljoa jäähdyttää saati kantaa ulos.
Vierailija kirjoitti:
Helpoin leivonnainen joka onnistuu varmasti. Pitää vain muistaa antaa jäähtyä riittävästi. Ei siinä ole ikinä tuntia kauempaa mennyt huoneenlämmössä.
Mikä vaan pulla tai piirakka on helpompi.
Se taikina voi jäädä likilaskuiseksi ja kuorrutteen kansa voi epäonnistua varsin monin eri tavoin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Helpoin leivonnainen joka onnistuu varmasti. Pitää vain muistaa antaa jäähtyä riittävästi. Ei siinä ole ikinä tuntia kauempaa mennyt huoneenlämmössä.
Mikä vaan pulla tai piirakka on helpompi.
Se taikina voi jäädä likilaskuiseksi ja kuorrutteen kansa voi epäonnistua varsin monin eri tavoin.
Onhan nyt pullassa paljon isompi työ, kun pitää laittaa hiivaa, vaivata ja kohottaa.
Miten mokkapalat voi jäädä likilaskuiseksi?
Samaa miettinyt ap. Olen sekä onnistunut imeyttämään kuorrutteen että jähmettämään sen liian nopeasti jolloin pinnasta tuli ruma kokkareinen.
En ole koskaan kantanut mokkapaloja minnekään ulos jäähtymään... Aina ovat onnistuneet. Kuorrutetta pitää tehdä ainakin 2 kertaa ohjeen määrä!
Vierailija kirjoitti:
Meillä ongelma mokkapalojen kanssa on niiden syömisen ajoitus. Kofeiiniherkkinä uni ei tule jos liian myöhään niitä syö. Hyvin harvoin on tilanteita jolloin niitä syödä päivällä.
On olemassa kofeiinitonta kahvia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Helpoin leivonnainen joka onnistuu varmasti. Pitää vain muistaa antaa jäähtyä riittävästi. Ei siinä ole ikinä tuntia kauempaa mennyt huoneenlämmössä.
Mikä vaan pulla tai piirakka on helpompi.
Se taikina voi jäädä likilaskuiseksi ja kuorrutteen kansa voi epäonnistua varsin monin eri tavoin.Onhan nyt pullassa paljon isompi työ, kun pitää laittaa hiivaa, vaivata ja kohottaa.
Miten mokkapalat voi jäädä likilaskuiseksi?
Isompo työ pullassa mutta ei epäonnistu niin helposti.
Mokkapalataikinasta tuli viimeksi tosiaan lätty. En tiedä mitä tapahtui.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Helpoin leivonnainen joka onnistuu varmasti. Pitää vain muistaa antaa jäähtyä riittävästi. Ei siinä ole ikinä tuntia kauempaa mennyt huoneenlämmössä.
Mikä vaan pulla tai piirakka on helpompi.
Se taikina voi jäädä likilaskuiseksi ja kuorrutteen kansa voi epäonnistua varsin monin eri tavoin.Onhan nyt pullassa paljon isompi työ, kun pitää laittaa hiivaa, vaivata ja kohottaa.
Miten mokkapalat voi jäädä likilaskuiseksi?
Isompo työ pullassa mutta ei epäonnistu niin helposti.
Mokkapalataikinasta tuli viimeksi tosiaan lätty. En tiedä mitä tapahtui.
Unohdit varmasti leivinjauheen.
Vierailija kirjoitti:
Helpoin leivonnainen joka onnistuu varmasti. Pitää vain muistaa antaa jäähtyä riittävästi. Ei siinä ole ikinä tuntia kauempaa mennyt huoneenlämmössä.
Ainoa leivonnainen jonka kanssa olen epäonnistunut monesti. Joku vaikka marjapiirakka on 10x helpompi.
Et näköjään ole leipuri, kun et saa yksinkertaisinta reseptiä onnistumaan. *kuorrute imeytyi pohjaan* ??
Hmm, en oo ikinä epäonnistunut mokkapaloissa. Nopeita tehdä, ei kauheen ihmeellisiä ainesosia, ja herkullisia tietysti. Leivotaan melkein kerran kuussa, on myös lapsien lemppari.