Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
RuisleipÀ ja Oivariini, nam nam nam
Kommentit (5)
Olinpa juuri kaupassa ja ostin ruisleipÀÀ, voita ja juustoa - ja laitoin leivÀt kotiin tultua pakastimeen. Nam.
SisÀltö jatkuu mainoksen alla
SisÀltö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Olinpa juuri kaupassa ja ostin ruisleipÀÀ, voita ja juustoa - ja laitoin leivÀt kotiin tultua pakastimeen. Nam.
Niin, siis tarkoitin voilla Oivariinia. Voita en kÀytÀ.
On kyllÀ hyvÀÀ mutta pierettÀÀ kamalasti.
Riippuu kyllÀ vÀhÀn siitÀ, mikÀ ruisleipÀ ja mikÀ Oivariini.
Paahdettu ruileipÀ, oivariini ja kylmÀsavulohi, se se vasta on hyvÀÀ.
Alue: Aihe vapaa
Ohut ruisleipÀ kÀytettynÀ leivÀn paahtimessa niin ettei tarvitse puolittaa vaan pulittaa vasta paahtamisen jÀlkeen. ja siihen sitten tÀytteet ovat herkkuani. Otan pakastimesta sopivan mÀÀrÀn ja kÀytÀn leivÀn paahtimessa.
Kun sulatat leivÀn pakastimesta, saat sen tuoreutettua helpoiten uunissa tai paahtimessa. Mikrossa rapea kuori hÀviÀÀ ja sisus sitkistyy. Paahtaminen antaa leivÀlle herkullisen aromin ja rapean pinnan. Paahtamisessa ja lÀmmittÀmisessÀ kiteytynyt tÀrkkelys sulaa uudelleen.
https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/pakastatko-leipaa-ala-koskaaâŠ