Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko keskiviikkona valmistettua lasagnea vielä syödä?

Vierailija
13.11.2021 |

Laitoin aamupäivällä pakastimeen. Uskaltaako parin päivän päästä syödä kun otan sen pakkasesta?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
13.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uskaltaa. Vähän rajoilla mutta en tuolla tyylillä ole 34 ikävuoteen mennessä saanut kyllä koskaan mitään ruokamyrkytysoireita aikaiseksi (VAIKKA lasagnen pakastaminen onkin siis pyhäinhäväistys.) :D

Vierailija
2/5 |
13.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huooh. Mikähän tämäkin provo on?

Jos joku muu noviisi tarvii ohjeita, voin kertoa, että useimmat kotiruoat säilyvät viikonkin, kun jäähdytys tehdään nopeasti ja valmis ruoka säilytetään jääkaappilämpötilassa tiiviisti peitettynä.

Pakastaminen (-18°) katkaisee ruoan vanhenemisen eli pakastettu ja sulatettu ruoka on yhtä tuoretta kuin pakastimeen laitettaessa. Toki pakastusaika on rajallinen, yleensä muutamia kuukausia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
13.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

úp

Vierailija
4/5 |
13.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuten vastaus nro 2 sanoo, kunhan säilytetty kylmässä. Aistinvaraisesti toki pitää haju ja maku olla kunnossa.

Vierailija
5/5 |
13.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos ruoka on tavallista vanhempaa, se kannattaa kuumentaa oikein kunnolla, niin ainakin mahdolliset pöpöt kuolee.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi viisi kahdeksan