Voiko muusin tehdä kermasta? Maito loppu.
Kommentit (33)
Voi ilman muuta. Tulee itseasiassa tosi hyvää.
Luulisi, että voi. Vähän tymäkämpää siitä varmaan tulee kuin tavallisesta.
Laittaisin nesteeksi kerma lisäksi vettä.
Parempi tulee kermalla, ei tarvitse voita välttämättä.
Kermamuusi kuulostaa aika raskaalta syödä.
Yleensä muusi tehdään vihanneksista (esimerkikai kukkakaali) tai juureksista, kuten peruna, porkkana tai lanttu. Näihin olen lisännyt vähän joko kermaa tai maitoa.
Ei kannata sitten voita lisätä, niin kuin oikeaoppiseen muussiin sekoitetaan.
Anoppivainaa teki pottuvoita. Muusasi perunat ja laittoi sitten siihen vaan voita. Saattoi ehkä ihan pienen lorauksen kaataa perunoiden keitinlientä
Vierailija kirjoitti:
Voi ilman muuta. Tulee itseasiassa tosi hyvää.
Terveisin Melody
Vierailija kirjoitti:
Parempi tulee kermalla, ei tarvitse voita välttämättä.
Mutta voista tulee aito maku, eli paljon voita on hyvää.
Voi tehdä vaikka veteen. Kermalla tehty on aika raskasta mutta varmasti ihan hyvää.
Tulee varmasti hyvää! Pitääkin joskus kokeilla ja vielä sekaan nyrkin kokoinen kimpale voita. Näin voi toimia, kun eihän tuota joka päivä syödä.
Paras maku muusiin saadaan voilla, suolalla ja keitinvedellä.
Ei voi. Se on kielletty perunamuusilaissa.
Kolmannes perunaa, kolmannes voita ja kolmannes kermaa. Päälle heitetään reilusti suolaa. Vaahdotetaan tehosekoittimella. Hyvä lisuke esimerkiksi pitkään uunissa haudutetulle kasslerpaistille.
Juomaksi lagerolutta ja jääkylmä koskenkorvasnapsi.
Vierailija kirjoitti:
Paras maku muusiin saadaan voilla, suolalla ja keitinvedellä.
Vetinen muusi ei ole hyvää.
Tule ap kertomaan, millainen muusi tuli.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Paras maku muusiin saadaan voilla, suolalla ja keitinvedellä.
Vetinen muusi ei ole hyvää.
Keitinvettä laitetaan juuri sopivasti, koska siinä on hyvä maku. Kannattaa kokeilla.
Maito maistuu pahalta muusissa.
Eihänm muusi tarvitse välttämättä edes kermaakaan, senkun muussaa ja laittaa mitä kaapista löytyy.
Voi