Kanakeitto ei vaadi sekä kermaa, että sulatejuustoa esim.
Jompi kumpi pitää jättää pois. Kyllä pitää makua saada keittoon muuten. Tulee muuten liikaa kaloreita.
Kommentit (35)
No ei. Mitä sä laitat sun reseptillä ?
Vierailija kirjoitti:
Muistakaa että se juusto on melkoinen kaloripommi.
Mitä sitten?
Laittaako joku kanakeittoon kermaa ja juustoa?!? 😳 Miksi ihmeessä??
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Muistakaa että se juusto on melkoinen kaloripommi.
Mitä sitten?
Oikeaan kanakeittoon kuuluu tuore inkivaari. (Ei mikaan Suomisovellus kermoineen ja juustoineen.)
Kanakeiton pitää olla aika kevyttä. Kun siihen kippaa sulatejuustoa paketin, niin keveyden voi unohtaa.
Pho ja kyllä löytyy makua ilman kermaa ja juustoa.
Vierailija kirjoitti:
Ei se keitto vaadi kumpaakaan.
Kyllä se vaatii kevytkermaa (1,5%) 2dl purkin.
Niin no eihän se vaadi kumpaakaan, mutta halutessaan voi ihan hyvin laittaa molempia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Muistakaa että se juusto on melkoinen kaloripommi.
Mitä sitten?
Lidlin kevyt ruokakermaa paketillisen.
Porkkanaa, herneitä, papuja, varsiselleriä, ja kanaa. Mausteeksi curryä.
Tarkoitit kai kalakeitto.
Ja missä kohtaa se esimerkki on, joka otsikossa mainitaan?
Vierailija kirjoitti:
Laittaako joku kanakeittoon kermaa ja juustoa?!? 😳 Miksi ihmeessä??
-
No ihan sen johdosta, että yritän maksimoida keiton makuelämystä. Jos joku haluaa ylipaino-ongelmien johdosta syödä vaikka apteekin laihdutuskeittoja, tai alkaa karsimaan ainesosia omista keitoksistaan, suotakoon se hänelle. Se miten kukin keittonsa laitaa ja mistä syystä, eipä kuulu kenellekään toiselle. Sanoisin että avaus on varsin epäasiallinen.
MIksei Suomessa voida tehda mitaan ruokaa ilman kermaa ja juustoa? Yokottaa ajatuskin siita rasvan maarasta ja mausta.
Miksi kanakeiton tai minkään muunkaan pitäisi olla mahdollisimman vähäenergistä? Mitään ei kuitenkaan kuulu syödä saavillista kerralla. Mauttomilla ja lisäaineilla kyllästetyillä kevyttuotteilla ei ole mitään asiaa mun ruokiin.
Vierailija kirjoitti:
MIksei Suomessa voida tehda mitaan ruokaa ilman kermaa ja juustoa? Yokottaa ajatuskin siita rasvan maarasta ja mausta.
No älä syö, jos yököttää.
Vierailija kirjoitti:
MIksei Suomessa voida tehda mitaan ruokaa ilman kermaa ja juustoa? Yokottaa ajatuskin siita rasvan maarasta ja mausta.
En tiedä mistä päin maailmaa kirjoitat ilman ääkkösiä, mutta kermaa ja juustoja käytetään kyllä monessa muussakin maassa.
Vierailija kirjoitti:
Miksi kanakeiton tai minkään muunkaan pitäisi olla mahdollisimman vähäenergistä? Mitään ei kuitenkaan kuulu syödä saavillista kerralla. Mauttomilla ja lisäaineilla kyllästetyillä kevyttuotteilla ei ole mitään asiaa mun ruokiin.
Katsos kun "kevyttä" saa (joutuu) syödä PALJON. Maku ja terveellisyys on toissijaisia asioita.
Kunnon kanaliemi vaikka uunibroilerin luista. Parinkin tunnin keittäminen riittää. Lihat sekaan myöhemmin.
Minusta paras kanakeitto on kirkas. Käytän ruoanlaitossa vain oikeaa voita ja kuohukermaa, mutta kanakeittoon niitä ei tarvitse.
Muistakaa että se juusto on melkoinen kaloripommi.