Miksi paistopisteen joulutortut maistuu eriltä kuin pakastealtaan joulutorttutaikinasta tehdyt?
Kommentit (13)
Sillä on eroa, onko tortut tehty voitaikinasta vai margariinista tehdystä torttutaikinasta.
Nyt kävi tekemään mieli joulutorttua.
Aika äkkiä se joulutorttu alkaa maistua pahvilta. Ei tarvitse pitkään jäähtyä, kun maistuu erilaiselta kuin suoraan uunista otettuna.
Katso ainesluettelo. Jospa ne tehty voitaikinaan.
Pakastealtaassa torttutaikina nimellä myytävä taikinaa ei ole tehty voista.
Siksi ne tortut paistuvat tosi pahalta.
Meillä eivät kenellekään.
Ennen tein voi torttutaikinan, mutta enää.
Ostan valmista voitaikinaa ja helpotan sen verran jouluvalmisteluja.
Vierailija kirjoitti:
Aika äkkiä se joulutorttu alkaa maistua pahvilta. Ei tarvitse pitkään jäähtyä, kun maistuu erilaiselta kuin suoraan uunista otettuna.
Joo, mutta ne voi käyttää nopeasti mikrossa ja maistuvat silloin paljon paremmalta.
Ja tuollaiset rasvasta tehdyt tuotteet tulee säilyttää aina viileässä.
Jotkut paistopisteen tortut tehty kunnon voitaikinaan.
Ne tortut tulevat kauppan paistopisteeseen täysin valmiina pakastettuina torttuina.
Kaupan paistopisteessä ne vain paistetaan kypsiksi.
Toinen on paistettu, toinen on pakaste.
Ehkä siinä syy makueroon?
Teen aina itse torttutaikinan. Ja voihin. Tulee hyviä ja tuoreena kannattaa syödä.
Sitä olen ihmetellyt, että mitä se eri on?
Minä en tykkää niistä paistopisteen tortuista yleensä. Minusta ne ovat liian kuivia ja lehteviä. Kuin paperia söisi.
Ehkä niitä ei ole tehty pakastealtaan joulutorttutaikinasta.