Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

He kaikki joilla on tietoa vauvan ruoan valmistuksesta

Vierailija
04.11.2009 |

Voiko vauvan soseita tehdä ulkomaisista kasviksista turvallisesti???

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
04.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

tehdä, mutta kotimaisista tulee parempaa... Ja tietty luottaisin enemmän kotimaiseen.

Vierailija
2/8 |
04.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan riippuu mitä haluat lapsellesi antaa. Nythän saa kaupoista hyvin juureksia, sipulia, perunaa, kaalia kotimaisina. Tomaattia ja kurkkuakin saa melkein ympäri vuoden nykyisin kotimaisina.



Sen sijaan monien paljon käyttämät banaani, sitrushedelmät, luumu, omena, päärynä, pavut, herneetkin (näitä voi saada kotimaisina), maissi, paprika ovat useimmiten ulkomaisia.



Pelkillä kotimaisilla kasviksilla ruokavalio voi jäädä yksipuoliseksi ts. kannattaa antaa tutustua myös niihin ulkomaisiinkin kasviksiin ja hedelmiin joskus. Toki riittävät vitamiinit ja hivenaineet saa myös kotimaisista vihanneksista ja marjoista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
04.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

miten ja mitä lihaa annatte. meillä lapsella on allergia epäily, eikä mitkään valmiit lihasoseet oikein sovi. ostin possun jauhelihaa, ruskistin kevyesti ja yritin soseuttaa sauvasekoittimella, mikä meni rikki. ilmeisesti keitetty liha olisi parasta, mutta millä sen sitten laittaa soseeksi.

Vierailija
4/8 |
04.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

miten ja mitä lihaa annatte. meillä lapsella on allergia epäily, eikä mitkään valmiit lihasoseet oikein sovi. ostin possun jauhelihaa, ruskistin kevyesti ja yritin soseuttaa sauvasekoittimella, mikä meni rikki. ilmeisesti keitetty liha olisi parasta, mutta millä sen sitten laittaa soseeksi.

Mä olen ihan keittänyt jauhelihaa ja sauvasekottimella soseuttanut. Osta uusi ja parempi sekoitin. :)

Vierailija
5/8 |
04.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

keittäminen paras. Keitetyn lihan saa kyllä soseutettua.



Ja kotimaista toki kannattaa aina ostaa, mutta ei ne ulkomaalaiset huonoja ole. Kaikkea ei edes saa kotimaisina (kasviksia).

Vierailija
6/8 |
04.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

pottuporkkanat suomalaisesta luomusta pakkaseen, ovat nyt tosi halpoja, ja eipähän saa vauva ylimääräisä myrkkyjä. Banaanit kannattaa ostaa Reilun Kaupan, ovat myös luonnollisemmin tuotettuja, eikä hinnassa ole juuri eroa.



Suomalaisia mangoja jne. ei kyllä oo eikä tuu, joten eiköhän nuo valmiit soseetkin oo pitkälle ulkomaisista aineksista :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
04.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

meidän philips vetää allergikko-vauvan pannulla ruskistetut tai keitetyt possusuikaleet soseeksi. Toki liraus vettä mukaan että ei pölise.

Vierailija
8/8 |
04.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

lihasta, että kannattaa keittämisen ja soseuttamisen jälkeen pakastaa jääpalamuotissa, on sitten kätevät kerta-annokset potun jne. kylkeen.