Milloin olette viimeksi syöneet leivälle levitettävää marmeladia?
Itse en edes muista, milloin. Jossain hotellissa vuosia, jopa vuosikymmeniä sitten. Katsoin vain, että kaupassamme on todella paljon eri marmeladeja. Syövätkö ihmiset oikeasti marmeladia?
Kommentit (6)
Vierailija kirjoitti:
Viime viikolla. Paahtoleipää suoraan paahtimesta, päälle vähän levitettä ja appelsiinimarmeladia, ai nam. Marmeladia käytän myös joihinkin pikkuleipiin, hillosilmiin esimerkiksi. Joskun teen bostonkakkua, siihen käytän omenamarmeladia.
Miten ihmeessä omenamarmeladi eroaa omenahillosta...
Syön toisinaan, mutta joskus marmeladin sijasta käytän ihan hilloa.
Keväällä.
Ei ole oikein kesäruokaa.
En ole koskaan syönyt leivän päällä marmeladia - enkä kyllä hilloakaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Viime viikolla. Paahtoleipää suoraan paahtimesta, päälle vähän levitettä ja appelsiinimarmeladia, ai nam. Marmeladia käytän myös joihinkin pikkuleipiin, hillosilmiin esimerkiksi. Joskun teen bostonkakkua, siihen käytän omenamarmeladia.
Miten ihmeessä omenamarmeladi eroaa omenahillosta...
Hillo alkaa kiehua esim. uunissa ja leviää. Marmeladi on kiinteenpää ja soveltuu leivontaan.
Viime viikolla. Paahtoleipää suoraan paahtimesta, päälle vähän levitettä ja appelsiinimarmeladia, ai nam. Marmeladia käytän myös joihinkin pikkuleipiin, hillosilmiin esimerkiksi. Joskun teen bostonkakkua, siihen käytän omenamarmeladia.