Mites hyödyntää grillijuusto ruuanlaitossa?
Löytyi jääkaapista pari grillijuustoa. Päiväykset vasta ensi keväänä. Mihin ruokaan ne voisi käyttää? Ja saisiko niistä koko perheelle ruokaa tai voiko ne lisätä johonkin ruokaan? Pelkkä pannulla paistaminen ei oikein iske.
Kommentit (8)
Me on useinkin tehty halloumsalaattia ihan pääruoaksi. Sopii toki myös lisukkeeksi. Salaatin ainekset voi toki itse valita, mutta esim. vesimeloni, hunajameloni, mansikat jne toimii hyvin halloumin / grillijuuston kanssa salaatissa (ei toki yksinään, kyllä siihen se salaattipohjakin tarvitaan) ja kastikkeeksi joku balsamico.
Vierailija kirjoitti:
Me on useinkin tehty halloumsalaattia ihan pääruoaksi. Sopii toki myös lisukkeeksi. Salaatin ainekset voi toki itse valita, mutta esim. vesimeloni, hunajameloni, mansikat jne toimii hyvin halloumin / grillijuuston kanssa salaatissa (ei toki yksinään, kyllä siihen se salaattipohjakin tarvitaan) ja kastikkeeksi joku balsamico.
Pitääkö se grillijuusto paistaa ensin?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Me on useinkin tehty halloumsalaattia ihan pääruoaksi. Sopii toki myös lisukkeeksi. Salaatin ainekset voi toki itse valita, mutta esim. vesimeloni, hunajameloni, mansikat jne toimii hyvin halloumin / grillijuuston kanssa salaatissa (ei toki yksinään, kyllä siihen se salaattipohjakin tarvitaan) ja kastikkeeksi joku balsamico.
Pitääkö se grillijuusto paistaa ensin?
Kyllä mä olen paistanut, maistuukin paremmalta siten.
Tee intialaista ja käytä paneerin (intialainen ruokajuusto) sijaan. Itse olen tehnyt esim. palak paneeria näin hyvällä menestyksellä!
Paistettuna hampurilaisen väliin. Itse paistan halloumia/grillijuustoa itselleni ja yhdelle teineistä, kun teen muulle porukalle kanaruokaa - olemme allergisia kanalle...
Salaatissa sitä yleensä käytän (siis "ruokaisa salaatti" joka on lounas tai iltaruoka, ei mikään lisäkesalaatti) paistettuna ja pilkottuna.
Pyttipannuun, kastikkeen sekaan, uuni- ja pataruokiin. Melkein minne vain.
Up